Home Gaming Wallace & Gromit gaan VR

Wallace & Gromit gaan VR

by Jos Vis

Ontdek Wallace & Gromit in The Grand Getaway VR-avontuur

Bereid je voor om als nooit tevoren te worden getransporteerd naar de charmante en hilarische wereld van Wallace & Gromit. De Grand Getaway VR-ervaring belooft een onvergetelijke reis vol humor, humor en de kenmerkende inventiviteit van deze iconische personages. Astrea nodigt fans uit om zich bij Wallace en zijn trouwe hondengenoot Gromit aan te sluiten terwijl ze door een reeks prachtige situaties navigeren in een gloednieuw hoofdstuk voor het duo.

Terwijl ze zich klaarmaken voor hun golfuitje met hun nieuwe apparaat Auto-Caddy en hun assistent Beryl, beseffen ze al snel dat Wallace zijn afspraakjes door elkaar had gehaald, en dat de enige manier om op tijd bij het golfresort Bognor Regis te komen, is door de bus te nemen. Raket. Maar Wallace, ooit de maker van zijn eigen ongeluk, veroorzaakt al snel chaos met een onhandig ongeluk waardoor hun raket uit koers vliegt naar Mars, waar hun avontuur begint.

De meeslepende ervaring ontvouwt zich in twaalf verschillende hoofdstukken, waardoor gebruikers kunnen spelen als AutoCaddy, Gromit en Wallace terwijl ze navigeren door een filmische virtual reality-ervaring vol interacties die VR zo leuk en uniek maken.

Word Wallace’s ontbijtapparaattester in Jamtastic! Mixed Reality-spel voor Quest 3

Jamtastisch! biedt spelers de kans om zelf de ster te worden. Nu Wallace weg is op zijn Grand Getaway, heeft hij hen (en hun woonkamer) nodig om zijn nieuwe ‘jam-tot-toast-bezorgsysteem’ uit te proberen, in een ervaring die deels een schiettent is en deels een vrolijke puinhoop!

Met de hulp van zijn ‘helpende handen’ die hun echte wereld overnemen en transformeren, en regelmatige check-ins van Wallace terwijl hij live je huis binnen straalt vanuit zijn Grand Getaway, worden spelers door 30 unieke niveaus van jamtastisch plezier geleid. Hoe meer ze testen, hoe meer ze ontgrendelen, waarbij ze nieuwe, wonderbaarlijk chaotische uitdagingen aangaan, waarbij de timing, nauwkeurigheid en snelheid van jam-vuren worden getest.

“Het Jamtastic!-team heeft plezier en herspeelbaarheid centraal gesteld in het spel. We willen dat mensen zichzelf en elkaar uitdagen om hun beste scores te behalen en te concurreren met vrienden en familie. We zien dat deze vreugdevolle puinhoop van op toast gebaseerde tests je spel overneemt thuis als de perfecte manier om mensen samen te brengen.” – aldus de makers.

Wallace & Gromit in The Grand Getaway en Jamtastic! zijn een coproductie tussen Aardman, Atlas V, in samenwerking met No Ghost en Albyon, met de steun van meeslepende distributeur en uitgever Astrea en het Meta Quest-team, en voor Jamtastic!, de Duitse producer Reynard Films.

Deze opwindende samenwerking belooft een uniek XR-avontuur te brengen dat klaar is om nieuwe wegen te bewandelen in meeslepend entertainment.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x