Home Gaming VR Co-op Survival Action FPS After the Fall wordt op 9 december gelanceerd, details van het Frontrunner-seizoen onthuld

VR Co-op Survival Action FPS After the Fall wordt op 9 december gelanceerd, details van het Frontrunner-seizoen onthuld

by Jos Vis

Vertigo Games, de VR-specialist voor publicatie en ontwikkeling van de wereldwijde Koch Media Group, is minder dan 48 uur verwijderd van de officiële lancering van hun VR co-op survival-actie FPS After the Fall op Meta Quest 2, PlayStation VR en Steam op 9 december. After the Fall is de volgende grote VR-game van de makers van Arizona Sunshine en voegt spelers op verschillende platforms samen in intense coöp- en PvP-actie voor 4 spelers over de bevroren overblijfselen van een op de jaren 80 geïnspireerd LA.

YouTube video


Lancering is nog maar het begin: in een onlangs vrijgegeven roadmapafbeelding na de lancering onthulde Vertigo Games details voor het eerste Frontrunner-seizoen, dat gratis beschikbaar zal zijn voor alle spelers als onderdeel van de After the Fall – Launch Edition, en vier nieuwe kaarten, waaronder de “Hollywood Boulevard” Harvest Run en de “Warehouse” PvP-arena, nieuwe spelmodi, nieuwe wapens en apparaten, spelerfuncties en meer. Verder is Vertigo Games van plan om de wereld van After the Fall voor alle spelers uit te breiden.

“De wereld waarin we begonnen met de ontwikkeling van After the Fall voor de pandemie, en de wereld waarin we het nu lanceren, kan niet anders zijn. Zo ook VR-gaming. Het is uitgegroeid van een nichemarkt naar een markt die klaar is om groot te worden”, zegt Richard Stitselaar, CEO van Vertigo Games. “Onze ambities zijn ermee gegroeid. After the Fall geeft VR-gamers de mogelijkheid om op verschillende platforms in contact te komen met nieuwe en oude vrienden, een squadron te vormen en hun reis te beginnen. En de lancering is nog maar het begin. We zijn van plan om de wereld van After the Fall voor een lange tijd voor alle spelers uit te breiden met meer inhoud en functies.”

Met intense coöp voor 4 spelers als kern, biedt After the Fall coöp-gameplay boordevol actie, vanaf de grond opgebouwd voor VR. Beginnend in een gedeelde ruimte met maximaal 32 andere spelers op alle platforms, wagen spelers zich in de overblijfselen van post-apocalyptisch LA in squadrons van vier, met wapens met real-life bewegingen. Om hun vijanden voor te blijven en het voortbestaan ​​van de mensheid voor nog een dag van brandstof te voorzien, speuren spelers naar ondoden geteisterd LA, met nieuwe ontdekkingen op de loer om elke hoek. Als ze klaar zijn, wacht de competitieve Tundradome op hen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x