Home Gadgets SCUF Gaming onthult SCUF Reflex – de eerste hoogwaardige controllers gemaakt voor PS5

SCUF Gaming onthult SCUF Reflex – de eerste hoogwaardige controllers gemaakt voor PS5

by Jos Vis

SCUF Gaming heeft vandaag SCUF Reflex, Reflex Pro en een eerste first-person shooter-model, Reflex FPS, geïntroduceerd. Alle drie de modellen van de Reflex-controller zijn speciaal ontworpen voor PlayStation 5 (PS5).

SCUF Reflex omvat alle baanbrekende functies die synoniem zijn aan SCUF-excellentie en levert een verbeterde ervaring die speciaal is gemaakt met PS5-gamers in gedachten. Reflex, Reflex Pro en Reflex FPS bevatten het gepatenteerde paddle-controlesysteem dat ertoe heeft bijgedragen dat SCUF-controllers overal de beste keuze zijn voor competitieve spelers – met een geëvolueerd controllerontwerp om de prestaties voor PlayStation-gamers te verbeteren.

“PlayStation-fans zijn een integraal onderdeel van de geschiedenis van SCUF”, zegt Diego Nunez, Vice President Gaming Marketing bij CORSAIR. “Ze verlangen naar snelheid, duurzaamheid, comfort en aanpassingsvermogen en SCUF Reflex biedt ze allemaal. Ons team heeft maanden besteed aan het perfectioneren van het ontwerp om de optimale PS5-controller te creëren. We zijn er trots op een controller te hebben gecreëerd die de PS5-gemeenschap waardig is en die hen voorziet van verbeterde prestaties op de nieuwste consolegeneratie.”

Alle drie de Reflex-modellen hebben vier verwijderbare bedieningspaddles aan de achterkant, die rechtstreeks op de controller kunnen worden geprogrammeerd en met een druk op de knop kunnen worden omgeschakeld. Paddle-profielen maken het gemakkelijk om controllerinstellingen te verfijnen en op te slaan voor verschillende games. Er is geen pauze in het spel, de tool voor opnieuw toewijzen of de software-app vereist. Reflex en Reflex Pro zijn voorzien van de adaptieve triggers van DualSense™, waardoor gamers naast het SCUF-besturingsvoordeel een meeslepende PlayStation 5-gameplay kunnen ervaren.

Voor fans van first-person shooters zoals Call of Duty of Destiny, biedt het Reflex FPS-model een krachtige grip samen met directe bumpers en instant triggers – waardoor trigger-pull wordt geëlimineerd en een beweging met één tik wordt geboden die vergelijkbaar is met een muisklik voor geavanceerde snelheid , ideaal voor snelle schutters. Reflex FPS wordt ook geleverd zonder forcefeedback-motoren of adaptieve triggers, waardoor een lichtgewicht controller ontstaat die ongewenste trillingen tijdens het spelen verwijdert, zodat je je doel altijd goed kunt richten.

De Reflex zal in eerste instantie verkrijgbaar zijn in het zwart, met meer kleurstellingen die in de weken en maanden daarna zullen worden uitgebracht. Toekomstige versies van de controller zullen nog meer maatwerk bieden met een grotere verscheidenheid aan faceplates, thumbstick-variaties en trimkleuren die passen bij elke setup of persoonlijke stijl.

Een volledige lijst met SCUF Reflex-, Reflex Pro- en Reflex FPS-functies omvat:

 • Vier aan de achterzijde toewijsbare paddles die kunnen worden geconfigureerd voor 12 functies
 • Met Profile Switch kun je drie hertoewijzingsconfiguraties voor verschillende games opslaan
 • Adaptieve triggers, van de PS5 DualSens-controller, veranderen kracht en spanning om de in-game onderdompeling te verbeteren (alleen Reflex en Reflex Pro)
 • Hoogwaardige grip voor geavanceerd comfort en uithoudingsvermogen (alleen Reflex Pro en Reflex FPS)
 • Onmiddellijke triggers en bumpers verminderen de trekafstand voor snellere activeringen (alleen Reflex FPS)
 • Draadloze connectiviteit om comfortabel op afstand te spelen
 • Verbeterd thumbstick-ontwerp en materiaal voor meer grip en duurzaamheid
 • Verwisselbare thumbstick-opties, waaronder lang, kort, koepelvormig en conclaaf, voor een optimale pasvorm
 • Afneembare rand van de voorplaat om kleuren en thumbsticks gemakkelijker te verwisselen
 • Anti-wrijvingsringen voor soepelere, meer gecontroleerde bewegingen van de thumbstick
 • Demp je headset met één druk op de knop
 • Ingebouwde oplaadbare batterij, opgeladen via USB Type-C

Compatibel met PS5 en Windows 7+, SCUF Reflex begint bij $ 199,99, Reflex Pro begint bij $ 229,99 en Reflex FPS begint bij $ 259,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x