Home GamingAndroid Voorinschrijving geopend voor MiiTOMO!

Voorinschrijving geopend voor MiiTOMO!

by Sven

Nintendo’s allereerste app voor smart devices, Miitomo, wordt volgende maand gelanceerd, maar je kunt je nu al inschrijven om een bericht te ontvangen wanneer de app gedownload kan worden. Vanaf vandaag tot de dag van lancering kan iedereen zich voorinschrijven voor Miitomo door zich aan te melden voor de nieuwe Nintendo Account-dienst op https://www.miitomo.com/ en als een van de eerste in de fun te delen als Miitomo in maart wordt gelanceerd. Gebruikers die hun Nintendo Account creëren voordat Miitomo is gelanceerd, ontvangen Platinum Points voor het nieuwe beloningsprogramma My Nintendo, dat tegelijk met Miitomo wordt gelanceerd.

Miitomo is een ‘free-to-start’ sociale ervaring die je op een heel nieuwe manier met vrienden laat communiceren. Het programma maakt daarvoor gebruik van Nintendo’s Mii-personages, die in 2006 debuteerden op het Wii-systeem. Op dit moment bestaan er wereldwijd meer dan 200 miljoen Mii-personages op verschillende Nintendo-systemen. Om te beginnen met Miitomo kunnen gebruikers snel en eenvoudig een Mii-personage maken dat dienst doet als hun sociale alter ego, door kenmerken als gezicht, ogen, kapsel, stem en persoonlijkheid aan te passen. Gebruikers kunnen ook de camera van hun smartphone of tablet gebruiken om een portretfoto te laten transformeren in een Miipersonage, of simpelweg hun Mii-personage van de Wii U of Nintendo 3DS importeren met een QR Code.

Wanneer hun Mii-personage gereed is, kunnen gebruikers vrienden persoonlijk uitnodigen, of via hun bestaande Facebook- of Twitter-accounts. Vervolgens moeten gebruikers enkele vragen beantwoorden. Miitomo begint namelijk conversaties en maakt van discussies een spel door gebruikers op verschillende vragen te laten antwoorden. Wist je dat het favoriete eten van je vriend pizza is? Misschien wel, maar wist je ook dat hij stiekem dol is op polkamuziek? Of dat een vriendin in buitenaardse wezens gelooft? De antwoorden worden onder vrienden gedeeld, wat leidt tot interessante conversaties, waarbij het deel van de fun is om verrassende ontdekkingen over vrienden te doen. Wanneer gebruikers zien hoe vrienden op vragen reageerden, kunnen ze hier een hartje of commentaar aan toevoegen, zowel met tekst als met afbeeldingen.

Mii-personages reizen rond en gaan op bezoek bij gebruikers die als vrienden zijn toegevoegd, dus is het belangrijk er goed uit te zien. Hiervoor kunnen gebruikers hun eigen stijl creëren door Mii-personages aan te kleden met broeken, sokken, shirts, schoenen, accessoires, hoofddeksels en meer. Het is ook mogelijk om Mii-personages maffe kostuums aan te trekken zoals een berenpak, piratenpak of hotdogkostuum. Door Miitomo te gebruiken verdienen gebruikers Miitomo-munten, die ze in de in-app shop kunnen besteden aan allerlei interessante kledingstukken. Het is ook mogelijk om meer Miitomo-munten te krijgen via in-app aankopen.

Naast dit alles, kunnen gebruikers ook de Miifoto-functie proberen om hun Mii-personages op grappige manieren te laten poseren en coole stempels toe te voegen, of hun Mii-afbeeldingen te combineren met zelfgemaakte foto’s. Deze creaties kunnen vervolgens heel makkelijk gedeeld worden via sociale media als Instagram, Twitter en Facebook.

My Nintendo wordt tegelijk met Miitomo in maart gelanceerd, en belooft veel meer dan een traditioneel beloningsprogramma te worden. Het is een uitgebreidere dienst die gebruikers op verschillende manieren beloont voor interactie met Nintendo-games en -apps. Miitomo-gebruikers met een Nintendo Account kunnen hun voordeel doen met My Nintendo om hun ervaring te verbeteren.

Ga voor meer informatie over Nintendo Account en Miitomo naar https://www.miitomo.com/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x