Pokémon-fans kunnen vanaf 18 maart ook in de nieuwe regio Ferrum bewijzen dat ze de allerbeste zijn. Pokkén Tournament voor de Wii U laat spelers in deze regio strijden in diverse spelstanden voor één of meer spelers, en krachtige Pokémon als Shadow Mewtwo overwinnen.

Pokkén Tournament is ontwikkeld in samenwerking met de Tekken-ontwikkelaars van BANDAI NAMCO Entertainment, en brengt versus-vechtactie voor de allereerste keer naar de wereld van Pokémon. Daarnaast introduceert Pokkén Tournament de nieuwe regio Ferrum die het decor vormt voor een vechtstijl die uniek is voor dit gebied. Pokémon en hun Battle Trainers strijden tegen elkaar om te bepalen wie zich de sterkste van de Ferrum League mag noemen.

De Ferrum League is de nieuwe single-player spelstand die exclusief aan de Wii U-versie van Pokkén Tournament is toegevoegd. Door in de league te vorderen, komen nieuwe Pokémon beschikbaar als Support Pokémon en neemt het aantal selecteerbare stages toe. Twee spelers kunnen ook tegen elkaar strijden in local of online multiplayer. Bij local multiplayer gebruikt de ene speler de Wii U GamePad en de andere een Pokkén Tournament-compatibele controller*.

Online wordt gestreden in Rank Battles of Friendly Matches. In Rank Battles strijden spelers tegen de rest van de wereld om punten te winnen waarmee ze stijgen in de wereldwijde klassementen. Friendly Matches zijn snelle gevechten tussen willekeurige spelers, of vrienden die VS-codes of Nintendo Network ID’s hebben uitgewisseld. Pokkén Tournament heeft ook een LAN Battle-stand die het mogelijk maakt om twee Wii U-systemen aan elkaar te koppelen, waarna spelers tegen elkaar kunnen strijden met 60 beelden per seconde op twee verschillende tv’s. In deze spelstand kunnen spelers elke compatibele controller gebruiken.

Voor het eerst kunnen spelers vechten als de sterke Shadow Mewtwo, een mysterieuze Pokémon met overweldigende kracht. Als spelers ver genoeg zijn gevorderd in de Ferrum League, kan Shadow Mewtwo plotseling verschijnen, en alleen de beste spelers kunnen de geheimen van deze mysterieuze Pokémon ontrafelen. Fans die een game uit de eerste lichting aanschaffen in de winkel, ontvangen een limited edition Shadow Mewtwo amiibo-kaart die ze tegen de Wii U GamePad kunnen houden om dit personage direct te ontgrendelen.

Door gevechten in de Ferrum League te winnen, verdienen spelers Poké Gold (PG) wat ze kunnen gebruiken om hun Battle Trainer aan te passen. In de My Town-sectie van het spel kunnen spelers hun verdiende PG besteden aan nieuwe uiterlijkheden als kapsels, outfits en accessoires. Pokkén Tournament is ook compatibel met alle amiibo-accessoires om items in het spel te ontgrendelen.

Pokkén Tournament heet spelers welkom met een diepgaande Practice Mode die ze hun acties laat oefenen zonder zorgen over tijdslimiet of HP. Naast de open oefenstand Free Training kunnen spelers de krachtige combo’s van elke Pokémon trainen in de Combo Dojo. Naast de vele speelbare Pokémon zijn er tientallen Support Pokémon te ontgrendelen, waardoor spelers honderden combo’s kunnen leren om tijdens gevechten te gebruiken.

Met de nieuwe Ferrum League, diverse meerspelerstanden, nieuwe Pokémon-vechters en Support Pokémon, en het mysterie van Shadow Mewtwo, hebben zowel Pokémon-fans als liefhebbers van vechtspellen heel wat om van te genieten als Pokkén Tournament op 18 maart wordt gelanceerd voor de Wii U.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: