Home Gaming Voldo – de Hell Guardian – keert terug naar SoulCalibur VI

Voldo – de Hell Guardian – keert terug naar SoulCalibur VI

by Mark van Truijen

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt vandaag de terugkeer aan van Voldo, met zijn bizarre en dodelijke vechtstijl, in SOULCALIBUR VI, verkrijgbaar vanaf 19 oktober 2018 voor PlayStation®4, Xbox One en PC Digitaal.

Geboren in Palermo, Italië, Voldo was de wrede rechterhand van Vercci, een Italiaanse wapenhandelaar en hoofd van de Burg familie. Hij gebruikt zijn dubbele Jamadhar-wapens, Manas & Ayus, om dodelijke boodschappen te sturen.

Vercci vergaarde een enorm fortuin aan wapens en schatten in zijn leven, die hij bewaarde op een eiland middenin de Middelandse Zee, in een diepe grot die bekend staat als de Money Pit. Dit was ook de plek waar Voldo gestationeerd was voor het grootste deel van het leven van zijn meester en waar hij jaren na de dood van zijn meester bleef, de schatten bewakend.

Al die jaren in de duistere diepten van de Money Pit zorgden ervoor dat Voldo zijn zicht verloor, maar waar hij een onwaarschijnlijk goed gehoor en verhoogde zintuigen ontwikkelde. Het was ook de plek waar hij zijn eigen, autodidactische, maar bizarre en onvoorspelbare vechtstijl ontwikkelde.

Voldo blijft in de Money Pit, wachtend op de dwazen die de schatten proberen te stelen, om ze in de val te laten lopen.

SOULCALIBUR VI 
is verkrijgbaar op 19 oktober 2018 voor PlayStation 4, Xbox One en PC Digitaal.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x