Home GamingAndroid Voetballegende Ian Wright wijst ouders op gezinsfuncties consoles

Voetballegende Ian Wright wijst ouders op gezinsfuncties consoles

by Jos Vis

Nu de nieuw aangekomen Next-Gen consoles de verlanglijstjes van honderdduizenden gamers in het hele land zullen domineren, heeft voetballegende Ian Wright zijn naam geleend aan de Get Set Go! -campagne, waarbij ouders en verzorgers worden aangemoedigd om de ingebouwde gezinsfuncties in elke nieuwe console te gebruiken. Wright werd vanmorgen geïnterviewd op BBC Radio 5 Live om uit te leggen waarom hij meedoet aan deze landelijke campagne.

“Ik speel graag spelletjes met mijn kinderen en kleinkinderen, dus ik ben verheugd om de Get Set Go! -Campagne te steunen”, aldus voetballegende Ian Wright. “Net als ik zullen andere ouders veel vragen hebben over de nieuwe consoles en games, dus ik zou ze aanmoedigen om AskAboutGames.com te bezoeken, want alles is er, allemaal op één plek. Of ze nu meer willen weten over gezinsbeheer of het proberen om thuis die juiste, gezonde balans tussen gameplay te krijgen, is alle informatie daar voor hen. “

Get Set Go! is een voortzetting van de Get Smart About P.L.A.Y. -campagne die eerder dit jaar door de game-industrie is gelanceerd en die ouders en verzorgers een proces in vier stappen biedt om parameters in te stellen rond spelen:

  • P (Play)- Speel met je kinderen en begrijp wat ze spelen en waarom
  • L (Learn)- Lees meer over gezinsbesturing en hoe u ze kunt installeren op AskAboutGames.com
  • A (Ask) – Vraag uw kinderen wat ze denken en bespreek de basisregels met hen
  • Y (You’re)- Jij hebt de leiding, stel de bedieningselementen zo in dat ze voor je gezin werken

Door vroegtijdig nieuwe videogameapparaten in te stellen, voordat ze zijn ingepakt, kunnen gezinnen zich aansluiten en spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over het maken van accounts en het downloaden van grote updates. Dit is ook het perfecte moment om gezinsbesturingen te installeren.

Gidsen en tutorials over het opzetten van de nieuwe consoles en het implementeren van de gezinsbesturing zijn beschikbaar op AskAboutGames.com, waar ouders ook een groot aantal handige handleidingen kunnen vinden over het scala aan spelplatforms die er zijn, en handleidingen voor de grootste nieuwe releases voor de familie.

“We willen dat elk kind veilig online is, dus het is geweldig dat de Get, Set, Go! -Campagne van UKIE ouders en verzorgers zowel de tools geeft die ze nodig hebben om kinderen te beschermen als het vertrouwen om deze kerst games en consoles cadeau te doen”, aldus Creative Minister van Industrie Caroline Dinenage.

“Videogameconsoles hebben tijd nodig en moeten zorgvuldig worden ingesteld, en eerste kerstdag biedt niet de ideale setting om dat allemaal te doen”, aldus Emma Kenny, een van de toonaangevende tv-psychologen in het Verenigd Koninkrijk.

“Kinderen zijn opgewonden en ongeduldig, dus als het enige dat tussen hen in staat en aan het spelen is een downloadbalk is … nou, je hebt geen psycholoog nodig om je te vertellen dat dat stress zal veroorzaken voor het hele gezin. Dat is de reden waarom de videogamebranche ouders aanmoedigt om nieuwe consoles op te zetten en ze klaar te maken om te spelen voordat ze ze inpakken voor Kerstmis. “

De campagne wordt ondersteund door een nieuwe wekelijkse podcastserie. De serie wordt gehost door techjournalist Will Guyatt en behandelt alles wat gezinnen moeten weten over de nieuwe consoles, de onmisbare games die met hen worden gelanceerd, wat ouders en verzorgers moeten doen voordat ze een console inpakken en nog veel meer.

“De lancering van videogameconsoles en het kopen van een nieuwe met Kerstmis is altijd spannend voor gezinnen, maar we weten dat ouders en verzorgers het moeilijk kunnen vinden om goed advies te krijgen over de beste manieren om te spelen”, aldus dr. Jo Twist OBE, CEO van Ukie, de handelsorganisatie voor de gamesindustrie.

“Zet klaar en gaan! is bedoeld om ouders en verzorgers in het VK het vertrouwen te geven om nieuwe apparaten en bestaande consoles in te stellen op de manier die voor hen werkt, zodat iedereen deze kerst veilig en verstandig games kan spelen. “

Naast advies op AskAboutGames.com, zijn er lijsten met games voor gezinnen op elk van de nieuwe consoles in de Family Video Game Database www.taminggaming.com. Dit geeft informatie over leeftijdsclassificaties, het aantal spelers en in-game-aankopen om ouders en verzorgers te helpen een weloverwogen keuze te maken.

Voor meer informatie over de Get Set Go! Campagne bezoek AskAboutGames.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: