Home Gaming Visions of Mana Gameplay Trailer naar buiten gebracht

Visions of Mana Gameplay Trailer naar buiten gebracht

by Mark van Truijen

Square Enix heeft een nieuwe gameplay trailer uitgebracht voor Visions of Mana, waarin de andere personages worden uitgelicht die zich bij protagonist Val voegen op zijn reis. Dit omvat Hinna, gekozen door de Faerie om naar de Tree of Mana te reizen, met Val die optreedt als haar beschermende Soul Guard. Bekijk het hieronder.

Hinna kan melee-aanvallen ontketenen en op haar draak springen om vijanden te slaan. Er is ook Morley, die schijnbaar bedreven is in snelle aanvallen en het dichten van de afstand tot vijanden. Tijdens gevechten kunnen spelers tussen elk personage wisselen, stijlvolle combo’s uitvoeren op de grond en in de lucht naast speciale vaardigheden die door de Elementals worden verleend.

Visions of Mana heeft nog geen releasedatum, maar komt deze zomer uit voor PS4, PS5, Xbox Series X/S en PC. Hoewel aanvankelijk werd gedacht dat het op Game Pass zou worden gelanceerd, heeft Microsoft inmiddels verduidelijkt dat dit niet het geval is. Blijf op de hoogte voor meer details voor de release in de komende maanden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x