Home Gaming Medieval Dynasty ontvangt Virtual Reality spin-off

Medieval Dynasty ontvangt Virtual Reality spin-off

by Pim, Sel

Onafhankelijke ontwikkelaar Render Cube en uitgever Toplitz Productions hebben vandaag een nieuwe volledig uitgewerkte VR-ervaring onthuld voor Medieval Dynasty, hun spannende multi-genre, open-wereld RPG, stedenbouwer, levenssimulatie en survivalgame.

In een opwindende samenwerking kondigen Toplitz Productions en Render Cube met trots aan dat de VR-spin-off, Medieval Dynasty New Settlement, uitgegeven door Spectral Games, nu beschikbaar is. Dit markeert een nieuw hoofdstuk in het saga van Medieval Dynasty, waarbij de expertise van Spectral Games zich verenigt met Render Cube en Toplitz Productions om een ongeëvenaard VR-avontuur te bieden.

Met Medieval Dynasty New Settlement kunnen spelers een volledig nieuw VR-perspectief krijgen op het leven van de boeren en zich onderdompelen in een meeslepende wereld vol met quests en avonturen terwijl ze een leven opbouwen voor zichzelf in de uitdagende middeleeuwen. Medieval Dynasty New Settlement ondersteunt Meta Quest 2, Meta Quest 3 en Meta Quest Pro headsets en biedt een uniek perspectief op de wereld van Medieval Dynasty.

“We zijn blij dat het team van Spectral Games de VR-spin-off ‘Medieval Dynasty New Settlement’ mogelijk heeft gemaakt. Het versterkt duidelijk onze toewijding aan de spelersgemeenschap en introduceert opnieuw een unieke en meeslepende manier om de prachtige en uitdagende middeleeuwse wereld van het spel te verkennen en te genieten.” – reageerde Matthias Wünsche, CEO Toplitz Productions GmbH.

In Medieval Dynasty kunnen spelers jagen, overleven, bouwen en leiden terwijl ze hun plaats in de middeleeuwse samenleving proberen te vinden, in een spel met unieke gebeurtenissen, beslissingen en gevolgen die allemaal een directe invloed hebben op de gameplay.

Met 155 items om te maken, waarvan 85 gebouwen zijn en 70 items die allemaal ambachtelijk gemaakt kunnen worden via hun respectievelijke recepten in verschillende mechanismen zoals koken, pottenbakken, etc., kunnen spelers hun kleine stukje land veranderen in een thuis en hun dorp omtoveren tot een bloeiende stad met een groeiende invloedssfeer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x