Home Gaming Virale hit Big Ambitions lanceert grote update

Virale hit Big Ambitions lanceert grote update

by Jos Vis

Big Ambitions, de succesvolle bedrijfssim van het voorjaar, lanceert vandaag zijn eerste grote update. De update brengt 2 nieuwe bedrijfstypes, personeelsvoordelen, unieke gebouwen en uitgebreide verbeteringen van de levenskwaliteit. Deze update is de grootste tot nu toe na de enorm succesvolle lancering van de game.

Spelers kunnen nu groente- en fruitwinkels of grafische ontwerpbedrijven opzetten. Daarnaast zijn er nu sportscholen beschikbaar (naast nieuwe soorten kleding) waarmee spelers kunnen trainen om hun gezondheid en geluk te vergroten. Het brengt ook een nieuwe groothandel, Total Produce Trading, met een grotere verscheidenheid aan producten die in bestaande winkels kunnen worden verkocht.

Naast een overvloed aan fixes en kunstverfijningen, levert de update ook ingrijpende verfijningen aan bestaande systemen, waaronder de toevoeging van een ziektekostenverzekering voor werknemers, aanpassingen aan de functie voor automatisch opslaan en verbeteringen van de levenskwaliteit van de algehele spelerservaring. Dit omvat de mogelijkheid om sms-berichten op de telefoon van de speler te verwijderen, de kans om de tijd te vertragen en om oom Fred te vertellen dat zijn hulp niet nodig is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: