Home Gaming House Flipper krijgt DLC voor Nintendo Switch

House Flipper krijgt DLC voor Nintendo Switch

by Jos Vis

Op 30 mei krijgt House Flipper, de best verkochte renovatiesimulator, twee betaalde uitbreidingen op de Nintendo Switch. In de Garden DLC wordt de speler een tuinman die verwaarloosde tuinen herstelt om ze nieuw leven in te blazen. Terwijl de Pets DLC is gewijd aan katten, honden en andere huisdieren waarvoor huizen en hun omgeving goed moeten worden aangepast.

Ontwikkeld door de Poolse studio’s Empyrean en Frozen Way, kwamen de DLC’s eerst op pc’s. De studio die belast is met het porten en publiceren van de digitale versies van beide DLC’s op Nintendo Switch is Ultimate Games S.A. ” House Flipper is een van de meest populaire simulators van de afgelopen jaren. Tot nu toe hebben miljoenen mensen het gekocht. In juni 2020 hebben we de basisgame op de Nintendo Switch gepubliceerd en nu publiceren we de twee nieuwe DLC’s. Wat belangrijk is, de DLC’s Garden en Pets zijn grote uitbreidingen met gloednieuwe mechanica en banen, een hele reeks nieuwe items en andere hoogtepunten ‘, zegt de COO van Ultimate Games S.A., Rafał Jelonek.

Garden DLC

In de Garden DLC kruipt de speler in de huid van een tuinman die verwaarloosde tuinen omtovert tot charmante locaties. De gameplay omvat het schoonmaken en voorbereiden van percelen om vervolgens tuinen aan te leggen op basis van een specifiek concept. Bovendien introduceerden de ontwikkelaars gloednieuwe mechanica die de ervaringen in het basisspel verbeteren. Spelers wachten in totaal bijna 20 nieuwe banen en verschillende nieuwe huizen met een unieke stijl in de uitbreiding. Als klap op de vuurpijl biedt de Garden DLC meer dan 600 unieke items, waaronder meer dan 250 verschillende plantensoorten.

Pets DLC
De belangrijkste focus van de Pets DLC ligt op katten, honden, konijnen, hamsters, papegaaien en andere huisdieren. Het doel is om van huis en omgeving een fijne plek te maken om te wonen voor zowel mensen als hun huisdieren. De DLC bevat een tiental nieuwe verhaalbanen en gloednieuwe gebouwen, zoals huizen met enorme terrassen of zolders in boerderijstijl. De Pets DLC biedt ook meer dan 700 nieuwe items, waaronder meubels en accessoires die zijn gemaakt met huisdieren in gedachten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: