Home Gaming3DS Vier donderdag de vijfde verjaardag van de Nintendo eShop

Vier donderdag de vijfde verjaardag van de Nintendo eShop

by Mark van Truijen

De Nintendo eShop debuteerde op de Nintendo 3DS op 7 juni 2011, dus vandaag precies vijf jaar geleden. Om dat te vieren zijn vanaf 9 juni tot 23 juni* enkele van de populairste downloadbare titels voor zowel de Nintendo 3DS als Wii U te koop met 50% korting. Spelers kunnen hun Nintendo eShop-tegoed gebruiken om deze titels met korting aan te schaffen in de Nintendo eShop op hun systemen of op de spelpagina’s van de officiële Nintendo-website**.

Spelers die onderweg willen genieten van geweldige avonturen krijgen 50% korting op de Zelda-klassiekers The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX, The Legend of Zelda: Oracle of Ages en The Legend of Zelda: Oracle of Seasons. Pokémon-fans krijgen 50% korting op Pokédex 3D Pro en de Virtual Console-titel Pokémon Trading Card Game. Liefhebbers van spannende indiegames krijgen 50% korting op SteamWorld Dig van Image & Form en Hörberg Productions’ Gunman Clive.

Wie klassieke Wii-titels (opnieuw) wil ontdekken kan Metroid Prime Trilogy en Super Mario Galaxy 2 met 50% korting aanschaffen op de Wii U. Spelers die uitkijken naar een futuristische race-ervaring krijgen 25% korting op Shin’en Multimedia’s FAST Racing NEO en 50% op F-Zero.  Liefhebbers van retrogaming zullen blij zijn met de 50% korting die ze krijgen op NES™ Remix, NES™ Remix 2 en de SNES-klassieker EarthBound, die in Europa debuteerde op de Virtual Console van het Wii U-systeem.

Ga voor de volledige lijst met afgeprijsde titels naar de officiële Nintendo-website.

Vier van 9 juni tot 23 juni de vijfde verjaardag van de Nintendo eShop met kortingen op bepaalde Nintendo eShop- en Virtual Console-titels voor Nintendo 3DS en Wii U.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: