Home Gaming De Sims 4 Uit Eten is nu beschikbaar!

De Sims 4 Uit Eten is nu beschikbaar!

by Mark van Truijen

Ben je het zat om thuis te eten? Op zoek naar een nieuw avontuur? Grijp nu je kans met De Sims™ 4 Uit Eten*, boordevol nieuwe gameplaymogelijkheden: je Sims kunnen uit eten gaan om te genieten van een overheerlijke maaltijd in de stad, of kunnen een eigen restaurant beheren.

Je kunt nu het smaakpalet van je Sims uitbreiden met een assortiment aan nieuwe experimentele cuisine, en daarnaast kun je een scala aan restaurants creëren en beheren. Neem personeel aan, bepaal het perfecte menu, evalueer de kookkunsten van je Sim en investeer in promotie om het bedrijf te laten floreren en winst te draaien.

Een aantal van de belangrijkste onderdelen zijn:

  • Je kunt unieke restaurants creëren en customizen, van een klassiek restaurant tot een luxe Italiaanse bistro;
  • Je kunt een restaurant beheren en managen door personeel aan te nemen, het menu en de prijzen te bepalen en door met gasten te praten om de klanttevredenheid te verhogen;
  • Je kunt Sims uit eten sturen om van een heerlijke maaltijd te genieten tijdens een romantische date, tijdens een gezellig familie-uitje, of juist helemaal alleen;
  • Je kunt de grenzen van je Sims verleggen met een assortiment aan nieuwe experimentele cuisine – het ziet er bijna te goed uit om op te peuzelen!

De Sims 4 Uit Eten is nu beschikbaar als digitale download voor €19.99 op PC en Mac via Origin™. Voor meer informatie over De Sims 4, volg ons op Twitter, Like ons op Facebook en bezoek onze homepage op https://www.thesims.com/nl_NL/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x