Home Gaming [Video] Microsoft komt met COD Advanced Warfare mededeling

[Video] Microsoft komt met COD Advanced Warfare mededeling

by Mark van Truijen

Microsoft heeft zoals men weet exclusieve deals met de makers van Call of Duty en nu komen ze met de vooraankondiging om de multiplayer stream straks live te gaan volgen. De aankondiging zoals hij op internet te lezen is staat hieronder.

Join Call of Duty: Advanced Warfare for the world broadcast premiere of the next generation of Call of Duty multiplayer during a special live event streamed on Xbox Live.

Tune in on August 11th 19:00 CET to see Sledgehammer Games present the exclusive live reveal of Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer, featuring exclusive interviews and the world premiere of the new multiplayer trailer.

• UK & Ireland 18:00
• Central Europe 19:00
• USA 13:00 EDT, 10:00 PDT
• Mexico, Columbia 12:00
• Chile 13:00
• Brazil, Argentina 14:00

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8 jaren geleden

.

ñïñ!

8 jaren geleden

.

thanks.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: