That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Apple, Domotica, Gadgets, Gaming, Movies, Nieuws, PC, PS Vita, PS3, PS4, Samsung, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Versterk het Team!!

That’s Gaming bestaat nu bijna 4 jaar en we hebben veel mee gemaakt in de afgelopen jaren. We begonnen als Xbox Only en zijn daarna gaan groeien naar een allround website, waar je terecht kan voor je game, tech en zelfs film nieuws.

Dit kunnen we allemaal niet alleen, daarom werken we met een team. Ook dit team heeft het naast de website druk met prive levens en dat is dan ook de reden dat we het team graag uitbreiden. Met de nieuwe look van de website en de toekomstvisie is het een perfecte kans om je bij ons team te voegen.

Dus wil je wat leren of ben je al schrijver en wil je je graag bij ons team voegen, mail dan even naar redactie@thatsgaming.nl en dan nemen we contact met je op.

Wat zoeken we :

Tech Editor

We hebben sinds vorig jaar een Tech gedeelte, deze richt zich in het geheel op de laatste technologie en gadgets. Je zult je hierin dan ook enkel bezig houden met Tech nieuws, reviews, etc.

News Editor

We zoeken ook nieuwsjagers, heb jij een neusje voor de laatste nieuwtjes dan ben jij de gene die we zoeken. Je zal naar eSports events gaan om daar verslag van te doen, andere evenementen horen er ook bij. Live streams, pers conferenties, etc.

Film Editor

We zoeken ook iemand die alles weet van de laatste films en series. Weet het nieuws te vinden en de laatste trailers te posten. Je zal naar persvoorstellingen van films gestuurd worden om daarna de film al eerder gezien te hebben om vervolgens een review van de film te maken.

Game Editor

We zijn begonnen als game website en dat houdt niet op. We zoeken mensen met een passie voor games, die alles willen weten en dat leuk vinden om te delen. Het schrijven van reviews, het gaan naar game events, en meer hoort allemaal bij de job.

 

 

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE