Home Gaming Verken de wereld door de ogen van een bij in Bee Simulator

Verken de wereld door de ogen van een bij in Bee Simulator

by Pim, Sel

Bigben en Varsav Studio maken met plezier bekend dat Bee Simulator nu verkrijgbaar is voor pc, Xbox One, PS4™ en Nintendo Switch™.

Verken de wereld door de ogen van een bij in Bee Simulator! In deze leerzame game voor het hele gezin, vlieg je als een bestuiverbij door een stadspark dat is geïnspireerd door het iconische Central Park in New York. Verzamel stuifmeel, vecht met wespen, communiceer met de andere bijen en trotseer diverse bedreigingen. Wanneer de mensen besluiten de boom om te hakken die jij thuis noemt, wordt je hele bijenkorf opeens bedreigt. Het lot van je volk rust in jouw minuscule pootjes!

Bee Simulator is ontwikkeld in nauwe samenwerking met imkers voor een even leuke als leerzame ervaring die spelers van alle leeftijden iets bijbrengt over het milieu. De uitgestrekte, realistische omgeving biedt alle ruimte om elk hoekje te verkennen en je te ontwikkelen. Tijdens je avontuur verschijnen ook tips en informatieblokjes die het geheime leven van bijen uitleggen. Daarnaast biedt Bee Simulator multiplayermodes voor twee tot vier speler, zodat het hele gezin met en tegen elkaar kan spelen!

  • Even leuk als leerzaam – ontdek de manieren waarop bijen communiceren, hoe ze in hun bijenkorf samenleven, waardoor ze bedreigd worden, en hoe ze zich daartegen beschermen
  • Een realistische open wereld
  • Co-op- en PvP-multiplayer-modes voor twee tot vier spelers
  • Er is samengewerkt met Yann Arthus Bertrand’s GoodPlanet Foundation om spelers meer bewust te maken van de noodzaak om bijen en het milieu te beschermen. Als deel van deze samenwerking, wordt € 1,- van elke verkochte game aan deze stichting gedoneerd.

 Verander je perspectief en ontdek de wereld door de ogen van een bij!

 Bee Simulator is nu verkrijgbaar voor pc, Xbox One, PlayStation®4 en Nintendo Switch™ 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d