De nieuwe video neemt je mee op reis door de volledige Old World van Total War: WARHAMMER, inclusief gloednieuwe beelden van de verbluffende campaign map en diverse spectaculaire slagvelden. Daarnaast kun je een eerste blik werpen op de onheilspellende Archaeon Everchosen, de meest begunstigde Son of Chaos.

De uitgestrekte Old World van Warhammer Fantasy Battles is even gevarieerd als gevaarlijk. Van steden omgeven door woeste wouden, tot de meren en bossen van Bretonnia; van de door dwergen bewaakte bergpassen tot de sombere heide en spookachtige moerassen van Sylvania. In het noorden bevinden zich de ijzige landen van Norsca en daarachter… vieren duisternis en waanzin hoogtij.

Deze video wordt de komende weken gevolgd door een nieuwe serie ‘Battlefield Briefing’-video’s op het Total War YouTube-account. De volgende video’s zullen meer verbluffende details tonen van de diverse omgevingen en slagvelden in Total War: WARHAMMER.

Total War: WARHAMMER is een fantasy strategy game van legendarische proporties en combineert een verslavende turn-based veroveringscampagne en empire-building met explosieve, massale, realtime gevechten, allemaal in de levendige en indrukwekkende wereld van Warhammer Fantasy Battles. Total War: WARHAMMER is verkrijgbaar vanaf 24 mei 2016. Pre-order nu bij deelnemende retailers voor de limited Steelbook edition, inclusief mini strategy guide en de eerste DLC voor de game: het Chaos Warriors Race Pack.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: