Home Gaming N.E.R.O. komt naar STEAM op 24 april 2016 en later naar PS4

N.E.R.O. komt naar STEAM op 24 april 2016 en later naar PS4

by Sven

Op donderdag 14 april heeft de Nederlandse uitgever SOEDESCO aangekonigd dat N.E.R.O.: Nothing Ever Remains Obscure op 29.4.2016 uit zal komen op Steam. N.E.R.O. is een first person visual novel en puzzle game die vorig jaar voor het eerst uitkwam op de Xbox One. Deze reis door de geest van een jongen heeft een sterke focus op verhaal, sfeer en rauwe emotie.. 

N.E.R.O.: Nothing Ever Remains Obscure is een prachtige toch door een fantasierijk dromenlandschap van een jongen die een centrale rol speelt in het ontgrendelen van het mysterie van deze wereld. Spelers kunnen zichzelf onderdompelen in een verhaal gedreven, first-person game met intuïtief te begrijpen puzzels, terwijl ze genieten van de prachtige soundstrack en atmosfeer.

Spelers worden uitgenodigd om gevoelens te ervaren die niet vaak in videogames worden behandeld, in een game waar visual novel en puzzel game elkaar ontmoeten. Het verkennen van de vier werelden in het droomlandschap is de enige manier om alle puzzels te vinden en alle ontbrekende delen te vinden in dit cryptische en complexe verhaal.

N.E.R.O. Nothing Ever Remains Obscure zal op 29.04.’16 beschikbaar zijn op Steam. Later deze zomer zal de game ook uitgebracht worden op PlayStation 4. In de zomer zal N.E.RO. een fysieke release krijgen.

De ontwikkelaar en uitgever van N.E.R.O. willen graag met spelers over de game en het verhaal praten. Gebruik #NEROgame om in contact te komen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x