Home Gaming Verhalende DLC beschikbaar voor Arizona Sunshine

Verhalende DLC beschikbaar voor Arizona Sunshine

by Jos Vis

Vandaag hebben VR-uitgever en ontwikkelaar Vertigo Games en Jaywalkers Interactive The Damned DLC uitgebracht, een geheel nieuw op zichzelf staand hoofdstuk in de franchise van de populaire VR-zombie FPS Arizona Sunshine. De Damned DLC is de grootste Arizona Sunshine-missie tot nu toe, nu beschikbaar voor € 4,99 op PlayStation VR, Oculus Rift (S), HTC VIVE (Pro), VIVE Cosmos en Windows Mixed Reality-headsets.

Voorafgaand aan de gebeurtenissen van Arizona Sunshine en Dead Man DLC, kruipen spelers in de huid van een geheel nieuwe hoofdrolspeler genaamd Liam. Als een van de weinige overlevenden van de zombie-apocalyps heeft hij ermee ingestemd om een ​​team van speciale Amerikaanse troepen te helpen bij een ontmoedigende missie: het reactiveren van een nabijgelegen, door zombie aangetaste, hydro-elektrische dam. Wanneer het team uiteenzet, gebeuren er angstaanjagende gebeurtenissen zonder waarschuwing waardoor de speler zijn doel alleen of met een vriend in coöperatie kan bereiken.

Spelers banen zich een weg omhoog, over en in de enorme dam terwijl ze een gloednieuwe locatie verkennen van ongekende schaal. Geconfronteerd met Liam’s hoogtevrees gluren spelers over de rand van de dam in de afgrond, uitgedaagd met het vinden van hun weg over gevaarlijke geïmproviseerde paden die de donkere en eindeloze diepten hieronder overbruggen. Arizona Sunshine – The Damned DLC zal de VR-overlevingsvaardigheden van de speler op de proef stellen wanneer ze proberen de verspreiding van de apocalyps te stoppen.

Arizona Sunshine – The Damned DLC is nu verkrijgbaar voor € 4,99 op PlayStation VR, Oculus Rift (S), HTC VIVE (Pro), VIVE Cosmos en Windows Mixed Reality. Voor meer nieuws over Arizona Sunshine, vindt u ons op Facebook en Twitter en meldt u zich aan voor de nieuwsbrief op arizona-sunshine.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d