Home Gaming Firstlook Festival 2016 Update #2: Infinite Warfare en Final Fantasy XV op FLF2016!

Firstlook Festival 2016 Update #2: Infinite Warfare en Final Fantasy XV op FLF2016!

by Mark van Truijen

Met nog een klein maandje te gaan tot Firstlook Festival 2016, gaat het los met de aankondigingen! Op 7, 8 en 9 oktober 2016 krijg je in de Jaarbeurs Utrecht te maken met de dikste games, de mooiste cosplay, vetste eSports en echte nerdculture. Dat Call of Duty: Infinite Warfare en Final Fantasy XV speelbaar zijn op Firstlook Festival 2016, onderstreept dit.

Je leest het goed! Twee van de grootste titels van dit jaar zijn op het grootste game-evenement van de Benelux speelbaar. Activision neemt de multiplayer van Call of Duty: Infinite Warfare groots mee naar de Jaarbeurs, terwijl Square Enix een game meeneemt waar we al tien jaar op wachten: Final Fantasy XV! Beide games verschijnen pas in november, dus de kans is heel groot dat je er op Firstlook Festival 2016 voor het eerst hands-on mee kunt gaan. Ook is WRC 6, de rallygame van ontwikkelaar Kylotonn, aanwezig op Firstlook Festival. Deze game verschijnt tijdens het evenement, dus zorg dat je een potje gaat rallyrijden op Firstlook!

Het is inmiddels traditie dat Cooler Master aanwezig is op Firstlook Festival en dat is ook dit jaar niet anders. De hardwarepartij komt naar de Jaarbeurs met gamecompetities, die gestreamd gaan worden via Twitch, en de nieuwste producten. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je op de stand van Cooler Master ook nog eens parachutespringen in VR!

Ook is het inmiddels geen nieuws meer dat de tofste indies altijd aanwezig zijn op Firstlook Festival en dat is ook dit jaar niet anders! Onder de eerste namen die we voor de Indie Gallery bekendmaken, vallen onder meer Weirdbeard Games, bekend van Tricky Towers, en KeokeN Interactive, bekend van Deliver Us The Moon. Voor de volledige lijst met indies die we tot nu toe bekend hebben gemaakt, check je onze website!

Voor meer informatie over al deze aankondigingen en voor tickets, ga je naarfirstlookfestival.nl! Check ook onze Facebook– en Twitter-kanalen, waar je iedere aankondiging op de voet kunt volgen en kunt delen met je vrienden!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x