Home Gaming Vane sluit zich vandaag aan bij Granblue Fantasy Versus: Rising Roster in de V1.30-update

Vane sluit zich vandaag aan bij Granblue Fantasy Versus: Rising Roster in de V1.30-update

by Jos Vis

De in Tokio gevestigde uitgever en ontwikkelaar van videogames Cygames, Inc. heeft aangekondigd dat ze op 2 april de versie 1.30-update hebben uitgebracht voor Granblue Fantasy Versus: Rising (GBVSR), ontwikkeld door Arc System Works voor de PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam platforms. Inbegrepen in deze update zijn het nieuwe speelbare personage Vane en bijbehorende content van Shadowverse.

Versie 1.30-update

Versie 1.30 werd uitgebracht op 2 april en bevat het speelbare personage Vane, evenals de Shadowverse Premium Avatar Set. Daarnaast zijn er aanpassingen gedaan aan het vechtsysteem, de personages en meer. Voor meer details verwijzen wij u naar de patchopmerkingen op de officiële GBVSR-website.

Inhoud bijwerken

  • Speelbaar personage: Vane
  • Shadowverse Premium-avatarset
  • Balansaanpassingen (zowel algemeen als karakterspecifiek)
  • Kleine bugfixes
  • Vane voegt zich bij de selectie als speelbaar personage!

Vane is nu verkrijgbaar als DLC-personage. Deze toevoeging aan de selectie omvat een Premium Avatar van Vane, die spelers aanmoediging en gameplay-tips zal geven als ze hem als partner instellen. Ook inbegrepen is de wapenuitsnede van Treuer Krieger, waarmee spelers het uiterlijk van het wapen van hun avatar in Grand Bruise kunnen aanpassen!

Vane (stem: Zeno Robinson [EN]/Takuya Eguchi [JP])

Vane is een krachtige vechter die gespecialiseerd is in aanvallen op middellange en lange afstand. Hij kan het grotere bereik van zijn hellebaard gebruiken om aanvallen uit te voeren die zowel visueel als fysiek verbluffend zijn. Hij kan niet alleen enorme schade aanrichten, maar hij beschikt ook over speciale bewegingen waarmee hij vijandelijke slagen kan weerstaan voordat hij een eigen counter loslaat.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x