Home Gaming Documentaire over de ontwikkeling van het spel MARS 2120 en updates over de release

Documentaire over de ontwikkeling van het spel MARS 2120 en updates over de release

by Jos Vis

QUByte Interactive heeft vandaag de documentaire Journey to MARS aangekondigd. Het bestaat uit 4 afleveringen die ingaan op het creatieve en ontwikkelingsproces van het onafhankelijke spel MARS 2120.

In MARS 2120 heeft de mensheid met succes verschillende planeten in ons zonnestelsel gekoloniseerd, waardoor mensen konden ontsnappen aan een steeds nijpender wordende situatie op aarde. Deze kolonisatie brengt echter grote risico’s met zich mee. Nadat de VN een verontrustend telefoontje van Mars hebben ontvangen, is het aan sergeant Anna “Thirteen” Charlotte en een eliteteam van ruimtemariniers om de oproep te beantwoorden en de eerste kolonie te redden.

Om ze te bereiken moet je ruige landschappen doorkruisen en strijden tegen formidabele en mysterieuze vijanden met behulp van een combinatie van afstands- en melee-aanvallen, samen met elementaire vaardigheden. Hoe je je vijanden uitschakelt, is aan jou, omdat de game spelers een niet-lineaire benadering biedt van zowel gevechten als verkenningen. Geïnspireerd door genrepioniers als Super Metroid en Castlevania: Symphony of the Night, is MARS 2120 een metroidvania boordevol actie die bevredigende gevechten levert naast een filmisch tintje. Zul jij overleven?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x