Home Gaming Vandaag uit op pc! Planten, katten en moordmysteries in Strange Horticulture

Vandaag uit op pc! Planten, katten en moordmysteries in Strange Horticulture

by Jos Vis

Uitgever Iceberg Interactive en ontwikkelaar Bad Viking brengen VANDAAG hun IGF-genomineerde plantenwinkel-mysteriespel Strange Horticulture uit voor Windows-pc via Steam, GOG en de Epic Games Store met een tijdelijke lanceringskorting van slechts 10%.

Strange Horticulture is een ongebruikelijk spel over het verzamelen en catalogiseren van krachtige planten.

Zoek en identificeer nieuwe planten, aai je kat, spreek met een coven of sluit je aan bij een sekte. Gebruik je groeiende verzameling om het verhaal te beïnvloeden en de duistere mysteries van Undermere te ontrafelen.

YouTube video

WELKOM BIJ UNDERMERE

Welkom in Undermere, een schilderachtig stadje omringd door met veenmos geteisterde bossen en ruige bergen. Jij bent de tuinder, eigenaar van lokale plantenwinkel Strange Horticulture. Als een cast van kleurrijke klanten langs je winkel komt, word je al snel in een occult mysterie geduwd dat honderden jaren teruggaat.

DE VELDEN BUITEN

Verken de velden buiten je winkel om nieuwe planten te vinden, maar wees voorzichtig! De donkere bossen en meren zijn niet altijd even vriendelijk voor een eenvoudige kruidkundige. Misschien ontdek je krachten die je stoutste dromen te boven gaan – of je kunt helemaal gek worden. Gebruik contextuele aanwijzingen om te bepalen welke plaatsen u moet bezoeken en welke u moet vermijden!

EEN ALTIJD GROEIENDE COLLECTIE

Met behulp van je vertrouwde encyclopedie en aanwijzingen die je tijdens je verkenningen hebt gevonden, leer je meer over de vreemde planten die je tegenkomt. Door elke plant te identificeren, kun je hun effecten gebruiken om het verhaal te beïnvloeden – van hypnotische hallucinogenen tot krachtige vergiften.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: