Home Gaming Maak kennis met ZED: Endless Dungeon’s Mercenary & Metalhead

Maak kennis met ZED: Endless Dungeon’s Mercenary & Metalhead

by Jos Vis

Dames en heren, welkom in de spotlight… ZED! Dienstnaam Zedoé Kovlava; alias “Headbanger” voor vrienden, kennissen en eventuele toevallige waarnemers. Deze metaalminnende scherpschutter is de eerste die de sterbehandeling krijgt, geïntroduceerd in de nieuwe Endless Dungeon “Hero Reveal” -serie, die de eclectische cast van personages benadrukt die schipbreuk hebben geleden op een bepaald godverlaten ruimtestation.

Gedurfde spelers die Endless Dungeon proberen, zullen vechten om te ontsnappen aan deze onheilspellende plek. Het is rogue-lite tactische actie met een snufje torenverdediging: bescherm je kristal tegen eindeloze golven monsters… of sterf terwijl je probeert, laad opnieuw op en probeer het opnieuw!

YouTube video


LERA LYNN VOERT “OPNIEUW GRATIS” UIT

Amplitude Studios is verheugd om samen te werken met producer-singer-songwriter Lera Lynn, die met Arnaud Roy heeft samengewerkt om verschillende tracks voor Endless Dungeon te maken. Een van deze nummers “Free Again” was te zien in de onthullingstrailer van de game en de community is sindsdien niet meer gestopt met het achtervolgen van de ontwikkelaars voor de volledige versie. En nu is het beschikbaar! Bekijk Lera’s optreden vandaag om 17:00 CET op het Twitch-kanaal en claim vervolgens de volledige track .mp3 als beloning via Games2Gether.

YouTube video


EINDELOOS GRATIS WEEKEND BEGINT NU

Endless Dungeon is de 5e toegang tot het sci-fantasy Endless Universe waarin veel eerdere games van Amplitude Studios hebben plaatsgevonden. Voorkom het lange wachten door de anderen uit te proberen! Endless Space 1 & 2, Endless Legend en Dungeon of the Endless (spirituele voorloper van Endless Dungeon) zijn vanaf nu tot en met maandag allemaal gratis te spelen op Steam!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x