Home GamingAndroid Shadows keren terug in seizoen 10 van Call of Duty: Mobile

Shadows keren terug in seizoen 10 van Call of Duty: Mobile

by Jos Vis

Een bewogen verleden duwt Templar naar het breekpunt in Shadows Return, het tiende seizoen in 2021 van Call of Duty: Mobile. Seizoen 10 brengt een nieuwe multiplayer-kaart, een nieuw thema-evenement en Battle Pass, de Call of Duty: Mobile World Championship 2021 Stage 5 Finals gepresenteerd door Sony, en meer.

Call of Duty: Mobile – Een nieuwe duistere alliantie

In zijn zoektocht naar de vermiste agent Stansfield ontdekt Templar meer dan hij had verwacht: een nieuwe duistere alliantie. Ontdek meer in seizoen 10 van Call of Duty: Mobile, met de nieuwe Vacant Multiplayer-kaart, het thema-evenement Search for Stansfield, twee nieuwe wapens, een nieuwe Operator Skill en Scorestreak, een gloednieuwe Battle Pass en nog veel meer.

Seizoen 10 zit boordevol nieuwe content om je bezig te houden terwijl we richting het einde van het jaar gaan. Shadows Return gaat live op 18 november om 01:00 CET en omvat:

  • Nieuwe beloningen in de Shadows Return Battle Pass
  • Battle Pass-vrije niveaus
  • Premium Pass-niveaus
  • Nieuwe multiplayer-kaart: vrij
  • Nieuwe MVP-herhaling
  • Nieuwe multiplayer-modus: controle
  • En nog veel meer!

Multiplayer-optimalisatie

Seizoen 10 introduceert verschillende multiplayer-optimalisaties op kaarten en meer. De algehele verlichting in Hackney Yard is verbeterd en Hovec Sawmill is weer overdag beschikbaar, samen met een nieuwe waterradanimatie. In Nuketown is de kogelpenetratie iets aangepast om meer schade aan te richten door bepaalde houten planken.

Wanneer je de Tempest Operator Skill gebruikt, zal het raken van de grond of muur in de buurt van een vijand bliksemschade veroorzaken, en de UAV Scorestreak toont nu de rode stippen van vijanden synchroon met de scaneffecten. Een Gung-Ho bevriezingsprobleem is verholpen en de Operator Loadout-interface is opnieuw geoptimaliseerd met een toegevoegde skin-functie om uw operators met gemak uit te rusten.

Zoeken naar Stansfield-thema-evenement

De zoektocht naar Stansfield is van cruciaal belang en we hebben elke operator nodig om te helpen met de missie. Voltooi tijdens het evenement multiplayer- en Battle Royale-wedstrijden om punten te verdienen die je kunt besteden om verder te zoeken. Ontdek aanvullende informatie over de locatie van Stansfield en verdien onderweg beloningen.

Warfare komt naar Blackout

De fan-favoriete Warfare Battle Royale-modus komt naar Blackout! Twee teams van elk 20 spelers vechten het uit met onbeperkte respawns, aangezien elk team als eerste de scorelimiet probeert te bereiken. Als je wordt geëlimineerd, behoud je de wapens die je bij respawn hebt verzameld, zodat je meteen weer in actie kunt komen zonder helemaal opnieuw te beginnen.

Call of Duty: Mobile World Championship 2021 Stage 5 Finals gepresenteerd door Sony

Als je dat nog niet hebt gedaan, is dit het moment om je af te stemmen op de Call of Duty: Mobile World Championship 2021 Stage 5 Finals, gepresenteerd door Sony. Het toernooi gaat in december de finale in met meer dan $ 2 miljoen aan prijzen voor het oprapen.

Stream de Western Finals die plaatsvinden op 4 en 5 december, gevolgd door de Eastern Finals op 11 en 12 december. Kijk hoe de beste spelers ter wereld strijden en speel tegelijkertijd je eigen spel.

Maak je klaar en bereid je voor op het gevecht wanneer Shadows Return op 18 november 01:00 CET wordt gelanceerd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x