Home Gaming Valkyria Chronicles 4: Complete Edition lanceert vandaag

Valkyria Chronicles 4: Complete Edition lanceert vandaag

by Mark van Truijen

Valkyria Chronicles 4, het nieuwste deel in de innovatieve turn-based strategy RPG-serie van SEGA, is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam!
Spelers die dieper willen duiken in de fascinerende aquarel-getinte wereld van Valkyria Chronicles kunnen de Valkyria Chronicles 4: Complete Edition Digital Package vanaf nu oppikken op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Deze versie bevat alle add-on content uitgebracht voor de game, met onder andere maps met een hoge moeilijkheidsgraad en nieuwe verhalende content inclusief:
·        A United Front with Squad 7
·        Edy’s Advance Ops
·        The Two Valkyria
·        Expert Level Skirmishes
·        A Captainless Squad
·        Squad E, to the Beach!
Volledige details en screenshots kunnen gevonden worden op de officiële website.

Valkyria Chronicles 4 Kenmerken:
·        Een ‘coming-of-age’ verhaal in oorlogstijd: Valkyria Chronicles 4 speelt zich af in hetzelfde tijdsbestek als het originele Valkyria Chronicles, maar richt zich op een geheel nieuwe cast van hoofdpersonages. Als speler voer je het bevel over de enthousiaste, jonge commandant Claude Wallace, buitengewoon ingenieur / zware wapens specialist Riley Miller, heethoofd Darcsen Raz, ijskoude sniper Kai Schulen, en meer. Samen zullen ze de pijnlijke realiteit van de oorlog ervaren – maar zullen de vriendschapsbanden van Squadron E het bevroren slagveld overleven?
·        De volgende generatie van ‘BLiTZ’: Deels turn-based strategie, deels RPG en een real-time 3rd person shooter – het ‘BLiTZ’ vechtsysteem keert terug naar het slagveld. Nieuwe functies zijn onder andere een explosieve nieuwe klasse genaamd de Grenadier, tal van aanvallende / verdedigende ondersteuningsopties, kansen voor een eenheid om een ‘Last Stand’ -actie voor de dood uit te voeren, en meer. Plus, vecht tegen de imperiale dreiging met meer eenheden op grotere kaarten dan ooit tevoren.
·        Canvas looks: De kenmerkende handgetekende visuele stijl van de serie is terug en gereviseerd voor de nieuwste generatie consoles. Geïnspireerd door aquarelcomposities combineert de CANVAS Graphics Engine visuele elementen van realiteit en verbeeldingskracht om een expressieve wereld te creëren vol kleurrijke emoties. Bekijk hoe de reis van Squadron E zich ontvouwt zich als een interactief schilderij.
·        De terugkeer van een legendarisch componist: De illustere Hitoshi Sakimoto, de originele componist van de Valkyria Chronicles-serie en ontelbare andere emotionele heldendichten, keert terug om de overweldigende soundtrack voor Valkyria Chronicels 4 te verzorgen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d