Home Gaming Underworld Dreams: The False King komt dit voorjaar naar Nintendo Switch en pc

Underworld Dreams: The False King komt dit voorjaar naar Nintendo Switch en pc

by Jos Vis

Underworld Dreams: The False King, uitgegeven door Skystone Games en gemaakt door de eenmansdev-studio Drop of Pixel, komt later dit voorjaar naar Nintendo Switch en pc via Steam en Epic Games Store. The False King is de eerste game in de aanstaande horror anthologiereeks Underworld Dreams. Underworld Dreams: The False King is gebaseerd op het werk van HP Lovecraft (en Robert W. Chambers’ The King in Yellow) en speelt zich af in de jaren 80. Het verhaal van een man die zijn vermiste broer heeft opgespoord naar een schijnbaar verlaten gebouw dat verbergt iets veel sinisters achter zijn vervallen muren.

YouTube video


Underworld Dreams is vanaf de grond opgebouwd voor de Nintendo Switch en put uit de wortels van het horrorgamegenre. Bereid je voor om in de mysteries van het occulte te graven en puzzels op te lossen terwijl je constant over je schouder kijkt. In deze verlaten kerk zijn oude krachten aan het werk en alleen jij kunt de geheimen ontrafelen van wat komen gaat. Munitie en gezondheid zijn beperkt, het is niet te zeggen met welke vijanden je te maken krijgt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Los puzzels op om het lot van je broer te ontdekken, de duistere ontwerpen van een vervloekt relikwie en vecht tegen oude en verboden gruwelen. Je verstand zal op de proef worden gesteld als je de raadsels van een kwaad dat ouder is dan de mensheid zelf ontwart.
  • Elke kogel telt omdat je middelen moet meten tegen de angstaanjagende ondergang.
  • Old school terror is gebouwd rond een meeslepende en volledig gedetailleerde omgeving. The False King brengt een duister verhaal met een mix van psychologische en kosmische horror.
  • Verken de wereld van psychologische horror gecreëerd door H.P. Lovecraft en gebaseerd op “The King in Yellow” van Robert W. Chambers.
  • In de komende weken worden spelers uitgenodigd om een ​​exclusieve demo uit te proberen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x