Home Gaming Hitcents kondigt Big Adventure Event 2022 aan

Hitcents kondigt Big Adventure Event 2022 aan

by Jos Vis

Hitcents is verheugd de start aan te kondigen van zijn tweede jaarlijkse viering van avonturengames, het Big Adventure Event 2022! Tijdens het vierdaagse festival zullen bijna tweehonderd games worden gespeeld en fans kunnen 100+ demo’s van de aangekondigde games uitproberen. Het evenement van dit jaar is speciaal met een uitgebreide, meer omvattende “definitie” van wat avontuur betekent in gaming. Het doel is om ervoor te zorgen dat elke game-ontwikkelaar die naar BAE 2022 komt, goed wordt geïnformeerd over wie ze zijn, niet wie ze kennen.

YouTube video

“We hebben het evenement gecreëerd voor alle indie-ontwikkelaars, als een kans voor grote en kleine ontwikkelaars om deel te nemen en een aantal van hun eigen kansen voor zichtbaarheid te creëren. Een game uitbrengen in 2022 – indie of anderszins – is ronduit moeilijk. Het is nog moeilijker om een ​​spel “succesvol” te laten zijn in welke mate dan ook. Dit is onze kleine manier om zoveel mogelijk kansen en zichtbaarheid te bieden aan zoveel mogelijk teams.” – Jordan Taylor, Hitcents

Enkele van de grote ticketevenementen die naar BAE 2022 komen, zijn onder meer:

  • Mystery Adventure ‘Pick Your Path’-game voorafgaand aan BAE, 13-20 januari
  • Talrijke interviews met ontwikkelaars op de evenementpagina
  • Live Dev Q&A’s
  • Live demo & game-uitzendingen
  • Reddit AMA
  • Spelsleutel weggevertjes
  • Hitcents Twitch-streams
  • Veel, veel meer!

Het evenement van dit jaar heeft grote plannen om het enorm succesvolle evenement van vorig jaar met meer dan 300.000 bezoekers te overtreffen en te overtreffen en waarbij ontwikkelaars dingen zeiden als: “Het was het beste evenement dat ik ooit had gehad voor Steam-verlanglijsten.”

Er zijn honderden redenen voor gamers om de BAE van dit jaar bij te wonen. Je bent er of je bent tegendraads!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: