Home Gaming UBISOFT®, XBOX EN ESL KONDIGEN TOM CLANCY’S RAINBOW SIX® PRO LEAGUE AAN

UBISOFT®, XBOX EN ESL KONDIGEN TOM CLANCY’S RAINBOW SIX® PRO LEAGUE AAN

by Mark van Truijen

Ubisoft®, samen met Xbox en ESL, de grootste internationale eSports-organisatie ter wereld, kondigen het Tom Clancy’s Rainbow Six® Pro League global competition programma aan, dat vanaf de eerste week van maart 2016 van start gaat op Xbox One en Windows PC. Deze nieuwe competitie legt de nadruk op de toewijding van Ubisoft en ESL om de groeiende community van Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege-fans te ondersteunen. Bovendien geeft deze competitie zowel casual spelers als strijdlustige fanatiekelingen de kans om de spanning van een bloedstollende competitie zelf te ervaren.

“Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is vanaf het begin ontwikkeld met competities en wedstrijden in het achterhoofd”, aldus Xavier Marquis, Creative Director van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bij Ubisoft Montreal. “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met ESL, een van de grootste namen in eSports, om een competitie op te zetten voor Rainbow Six Siege-fans, waar men met elkaar kan strijden en fans kunnen genieten van hun geliefde game.”

Seizoen 1 van de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League gaat op 4 maart 2016 van start op de Intel® Extreme Masters in Katowice, Polen. De Europese PC-competitie gaat van start met een acht wedstrijden, waarna dit principe ook in Noord-Amerika en via het Xbox-platform wordt voortgezet in de weken die volgen.

Seizoen 1 van de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League heeft een prijzenpot van$100,000 en ondersteunt competitie door heel Europa en Noord-Amerika op Xbox One en PC. Aan het einde van ieder seizoen nemen de beste teams van Europa en Noord-Amerika het tegen elkaar op tijdens een live evenement. In de Season Finals op zowel de Xbox One als de PC ligt er $50,000 aan prijzengeld voor het grijpen.

Meer details rondom het competitieprogramma en de kwalificatieronden zijn te vinden op www.rainbow6.com/ProLeague.

Spelers kunnen hun team alvast samenstellen en oefenen in wekelijkse toernooien ophttp://play.eslgaming.com/rainbowsix.

Voor meer informatie over Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, bezoek je rainbow6.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x