Home Gaming Gratis weekend Fractured Space van start, biedt spelers permanent toegang tot de game aan – preview codes beschikbaar

Gratis weekend Fractured Space van start, biedt spelers permanent toegang tot de game aan – preview codes beschikbaar

by Mark van Truijen

Edge Case Games, makers van de tactische space MOBA Fractured Space, vieren vandaag de gestaagde ontwikkeling naar launch met een speciaal gratis weekend op Steam. Spelers die het spel dit weekend downloaden kunnen het voor altijd behouden zonder extra kosten. Edge Case heeft vandaag ook een nieuwe trailer uitgebracht waarbij de volle mogelijkheden van de in-game gebruikte Unreal 4 engine te zien is.

In een update voor Fractured Space deze week zijn er een aantal gameplay verbeteringen toegepast waarbij onder andere de Tech Tree in het spel wordt teruggezet – alle ruimteschepen, ervaring en al het krediet wat vanaf deze update worden vrijgespeeld blijven in de uiteindelijke versie van het spel, welke gepland staat om uitgebracht te worden later in 2016. De terugzetting zorgt ervoor dat alle spelers weer op het startniveau beginnen, waarbij ze hun vloot van gigantische ruimteschepen verder kunnen uitbreiden door samen met hun team online ruimtegevechten te winnen.

“De update van vandaag brengt ons een stap dichterbij bij het volledige uitbrengen van Fractured Space, en willen dit graag vieren door iedereen de kans te geven het spel gratis te spelen en te bezitten,” zei James Brooksby, CEO van Edge Case Games. “Of je nou in het verleden hebt gespeeld, of niet, dit is een goed moment om je avontuur met Fractured Space weer te starten. Je krijgt de kans om je te laten zien als nieuwe kapitein op gelijke voet met alle andere spelers.”

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x