Home GamingAndroid UBISOFT lanceert”DEVELOP AT UBISOFT” MENTORSHIP programma

UBISOFT lanceert”DEVELOP AT UBISOFT” MENTORSHIP programma

by Mark van Truijen

Ubisoft heeft vandaag de lancering aangekondigd van Develop at Ubisoft, een unieke mentoringsmogelijkheid voor vrouwen en non-binaire personen met als doel deelnemers in staat te stellen hun vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van Programmeren of Game Design.

Het programma heeft tot doel vrouwen en non-binaire personen te helpen die gepassioneerd zijn over videogames om hun carrière te versnellen, waarbij ze gespecialiseerde training en mentoring krijgen van leden van getalenteerde teams van Ubisoft over de hele wereld. Develop at Ubisoft biedt twee trajecten aan – Programmeren en Game Design – en is beschikbaar in 20 van de studio’s van Ubisoft.

“Ik ben enthousiast over het potentieel van Develop at Ubisoft om vrouwen en non-binaire personen in staat te stellen hun reis in de game-industrie te beginnen. Deze initiatief zal een inclusieve en ondersteunende omgeving helpen bevorderen, niet alleen bij Ubisoft, maar in onze hele industrie, een omgeving die de unieke perspectieven en talenten van iedereen waardeert, ongeacht gender,” aldus Guillemette Picard, Senior Vice President of Production Technology bij Ubisoft en sponsor van het programma.

De aanmeldingen voor het programma zijn open van 18 september tot 1 oktober 2023, via de carrièresite van Ubisoft.com. Om in aanmerking te komen, moeten kandidaten minstens 18 jaar oud zijn, zich identificeren als vrouwen of non-binaire personen, en studenten of afgestudeerden zijn met minder dan twee jaar professionele ervaring.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: