Home Gaming UBISOFT KONDIGT Open Beta tom clancy’s The division aan

UBISOFT KONDIGT Open Beta tom clancy’s The division aan

by Mark van Truijen

Vandaag heeft Ubisoft® de Open Beta van Tom Clancy’s The Division aangekondigd. Deze Beta zal plaatsvinden van 19 tot en met 21 februari op de Xbox One, Playstation® 4 en Windows PC. Het is op 16 februari al mogelijk om de Beta te preloaden. Xbox One-gebruikers krijgen een dag eerder toegang, zij kunnen al op 18 februari beginnen met spelen.

Met nog maar een paar weken te gaan tot de langverwachte release van Tom Clancy’s The Division, komt er na de Closed Beta nu ook een Open Beta. De Open Beta is een voorproefje en geeft alle spelers de mogelijkheid om New York in crisis te ervaren. Door het verzamelen van alle waardevolle feedback van de gamers, zorgt Ubisoft voor de best mogelijke game-ervaring bij de lancering van Tom Clancy’s The Division op 8 maart.

De Open Beta zal naast de content uit de Closed Beta, extra verhaalmissies bevatten waarin spelers kunnen ontdekken hoe ze de stad kunnen redden. Verder krijgen alle spelers die deelnemen aan de Open Beta een in-game beloning als de volledige versie uit is.

We leven in een complexe wereld. Hoe geavanceerder ze wordt, hoe kwetsbaarder. We hebben een kaartenhuis gebouwd. Verwijder één onderdeel en alles stort in elkaar. Een allesverwoestende pandemie raast door New York. Eén voor één vallen de voorzieningen uit. Zonder water en voedsel, duurt het slechts dagen voordat de samenleving in elkaar stort. The Division, een opzichzelfstaande geheime eenheid, wordt op actief gesteld. Het lijken gewone mensen, maar Division-agenten zijn getraind om alleen te strijden en de samenleving te redden. Werk samen met andere spelers en onderzoek de oorsprong van het virus, bescherm de burgers tegen de gevaarlijke facties en red de stad. Om meer te weten te komen over de facties in Tom Clancy’s The Division.

Tom Clancy’s The Division is vanaf 8 maart 2016 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Bezoek voor meer informatie over Tom Clancy’s The Divison http://www.thedivisiongame.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x