Home Gaming Ubisoft en Spinnin’ Records kondigen samenwerking aan met Oliver Heldens voor Watch Dogs® 2

Ubisoft en Spinnin’ Records kondigen samenwerking aan met Oliver Heldens voor Watch Dogs® 2

by Mark van Truijen

Vandaag kondigt Ubisoft® de samenwerking aan met Spinnin’ Records en DJ/producer Oliver Heldens rond de nieuwe open wereld actie-adventure game Watch Dogs® 2. Het hoogtepunt van deze samenwerking is de productie van de officiële music video voor de nieuwste track van Oliver Heldens: “Good Life”. Deze music video is volledig geïnspireerd door de levensstijl van het in-game hackingcollectief DedSec.

De video werd ontwikkeld door Golden Wolf in Londen en gaat vrijdag in première tijdens een live optreden van Oliver Heldens. Het optreden vindt plaats op het hoofdkantoor van Google in Londen, tijdelijk omgetoverd tot Google’s in-game vertegenwoordiging ‘Nudle’. De livestream start om 20.00 uur Nederlandse tijd.

‘De wereld van Watch Dogs 2 laat een complete verandering zien van sfeer en tone of voice vergeleken met de eerste game’, zegt Marcel Keij, Marketing Directeur van Ubisoft Benelux.‘De setting van San Francisco biedt een zonnige en spannende wereld die serieuze uitdagingen biedt maar vooral leuke kanten heeft. Wij zochten een artiest die een groot publiek trekt maar ook het speelse karakter van DedSec kon vertegenwoordigen. Oliver Heldens past precies in dit plaatje.’ 

‘Dancemuziek en gaming zijn sterk met elkaar verbonden. Onze muziek is vertegenwoordigd in games, vele DJ’s zijn gamefanaten en de fans van dance en gaming hebben veel gemeen‘,zegt Steven de Graaf, Manager Global Partnerships & Live at Spinnin’ Records en MusicAllStars Management. ‘Oliver Heldens is een groot fan van games en we hebben een perfecte match gevonden voor zijn nieuwe plaat “Good Life”. We kijken uit naar de reacties van onze fans.’

In Watch Dogs 2 ontdekken spelers de geboorteplaats van de tech-revolutie. Jij bent Marcus Holloway; een briljante, jonge hacker die slachtoffer is van de voorspellende algoritmes van ctOS 2.0. Marcus wordt beschuldigd van misdaden die hij niet begaan heeft. Tijdens Marcus’ missie om het besturingssysteem ctOS 2.0 voorgoed uit te schakelen, is hacken jouw ultieme wapen. Spelers kunnen niet alleen de complete infrastructuur van de San Francisco Bay Area hacken, maar ook elk persoon en ieder verbonden apparaat waarover zij beschikken. Zo veroorzaken zij tal van onvoorspelbare gebeurtenissen in de uitgestrekte open wereld.

De game is wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One op 15 november en voor Windows PC op 29 november. De exclusieve live performance van de music video wordt gehost op Spinnin Records’ YouTube pagina: https://www.youtube.com/user/SpinninRec.

De track “Good Life” van Oliver Heldens is straks in-game te beluisteren. Voor “Good Life” werkte de Nederlandse DJ en producer samen met de Deense zangeres Ida Corr. De track is beschikbaar vanaf 11 november.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: