Home Gaming Two Worlds III aangekondigd, ook nieuwe DLC voor deel II onderweg

Two Worlds III aangekondigd, ook nieuwe DLC voor deel II onderweg

by Mark van Truijen

Nieuws voor fans van de Two Worlds franchise, de ontwikkelaar liet eerder al weten bezig te zijn met de ontwikkeling voor Two Worlds III, maar Two Worlds II gaat een nieuwe DLC krijgen en een flinke update.

TopWare deed de aankondiging op Facebook. Het is geen verassing dat er een derde deel aankwam, de eerste twee delen waren namelijk een daverend succes met meer dan 10 miljoen verkopen.

De uitgever zegt dat te verwachten een 36 maanden ontwikkelingsschema aan te kunnen holuden voor de game, meer nieuws kan je dan ook later verwachten.

Voor het andere nieuws liet TopWare weten te komen met een flinke update voor Two Worlds II, hierin zal niet enkel de basis worden uitgelegd voor deel drie maar er komt ook een echte DLC bij. De DLC brengt je acht nieuwe multiplayer maps en twee single-player uitbreidingen, genaamd Call of the Tenebrae en Shattered Embrace.

Call of Tenebrae staat gepland voor Q2 van dit jaar en zal zoals de uitgever het verteld “focuses on the Hero’s return to Antaloor, where he witnesses the shocking murder of DarPha. The killers are a never-before-seen tribe of hideous, rat-like creatures known only as ‘The Chosen.’ who control a mysterious, powerful new magic. Their genocidal plot threatens every living creature in Antaloor, and it’s up to the Hero to find a way to stop them.”

Dankzij de nieuwe engine update kan je Antaloor ontdekken zoals je niet eerder kon.

Voor meer informatie over deze aankondiging ga je naar de  Two Worlds website.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x