Home Gaming Two Point Campus toont de Spy School cursus

Two Point Campus toont de Spy School cursus

by Jos Vis

Pak je trenchcoat, zet je zonnebril op en haal de jetpack uit de opslag. Je hebt ze nodig voor nieuwe opdrachten in Two Point Campus Spy School! Hier train je agenten in de schone kunst van dronevliegen, schieten en het nemen van hindernisbanen vol krokodillen en lasers. Het is een geluk bij een ongeluk dat niemand de krokodillen heeft geleerd om die lasers te gebruiken.

Waarom je dit doet? Er zijn vijanden opgedoken in Two Point County en jij moet ze opsporen. Rivaliserende agenten hebben namelijk ontdekt dat ze de campus kunnen infiltreren door zich in te schrijven als student. Iemand moet daar echt een stokje voor steken en jij bent uitgekozen. Blijf dus op je hoede voor verdachte klasgenoten en stuur ze van school voordat zij de donkerste geheimen van Two Point County kunnen onthullen.

Benieuwd geworden naar jouw rol in Spy School? Check onze nieuwste cursusvideo. Neem gerust je tijd want is echt geen binnen 10 seconden zelfvernietigende boodschap.

Two Point Campus is een uitdagende managementsimulator waarmee je de universiteit van je dromen kunt creëren. Hier geef je vorm aan het leven van je studenten en manage je alles wat daarbij hoort. Two Point Campus komt op 9 augustus 2022 naar pc en consoles. Spelers kunnen de game hier al bestellen – binnenkort volgt de pre-order voor Nintendo Switch via de eShopTwo Point Campus zal vanaf de eerste releasedag ook beschikbaar zijn op Xbox Game Pass voor console en PC Game Pass.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: