Home Gaming Golfie komt op 26 mei naar Early Access voor pc

Golfie komt op 26 mei naar Early Access voor pc

by Jos Vis

Triheart Studio en Yogscast Games hebben vandaag aangekondigd dat Golfie, een excentrieke, snelle minigolfervaring die deck-building en roguelike-mechanica combineert, op 26 mei via Steam wordt gelanceerd in Early Acccess op pc.

Golfie daagt spelers uit om 18 procedureel gegenereerde holes te voltooien door standaard minigolfschoten te combineren met willekeurig getrokken slag- en effectkaarten die spelers verzamelen tijdens hun ronde.

Elke run vereist strategie, planning en vaardigheid door unieke decks te bouwen die ongelooflijke nieuwe manieren van spelen kunnen ontgrendelen. Kaartkrachten kunnen variëren van het vergroten van de afstand of hoogte van een standaardschot tot buitenaardse vaardigheden en power-ups die kunnen worden gecombineerd voor een oogverblindend effect. Maar wees voorzichtig: eindig boven par of val in de val en spelers verliezen energie – en als het eenmaal helemaal is opgebruikt, is de run voorbij.

De game debuteert in Early Access met een spannende roguelike-campagne voor één speler, die kan worden gespeeld via willekeurige cursussen, Daily Runs en individuele zaden – elk met hun eigen wereldwijde klassement. Hoe verder spelers door een run komen, hoe meer progressiepunten ze krijgen, waardoor ze een steeds groter wordende lijst met cosmetische items kunnen ontgrendelen waarmee ze hun bal kunnen aanpassen. Voltooi uiteindelijk 18 holes en spelers krijgen toegang tot de ontmoedigende eindeloze modus, waar de echte uitdaging begint.

Golfie zal tijdens Early Access evolueren dankzij feedback van de geweldige community. Geplande inhoudsupdates omvatten online multiplayer (gepland om in de zomer aan te komen), uitgebreide kaartkrachten en voordelen, plus een nieuwe reeks gevaren die zelfs de meest ervaren Golfie-spelers zullen uitdagen.

“Golfie is anders dan alle andere golf- of deckbuilding-games die je ooit hebt gespeeld”, zegt Simon Byron, Director of Publishing, Yogscast Games. “Het was een waar genoegen om met Triheart Studio samen te werken om iets te creëren dat zo uniek is dat het elke vergelijking tart. Sommige schotcombinaties tijdens de openbare playtests waren oogverblindend vreugdevol – elementen van vaardigheid en toeval combineren om niets te creëren dat je eerder in een golfspel hebt gezien. Ik kijk er echt naar uit om te zien wat spelers kunnen doen als de game over een paar weken wordt gelanceerd.”

Belangrijkste kenmerken van de Golfie:

  • Pitch en put je een weg door prachtige banen verspreid over vier verschillende biomen
  • Geen twee banen zijn hetzelfde, dankzij het procedureel gegenereerde karakter van elke hole
  • Verzamel kaarten, munten en extraatjes op weg naar golfglorie
  • Creëer ongelooflijke shotsynergieën die kunnen resulteren in buitengewoon krachtige manieren om te spelen – kun je een gat in none krijgen?
  • Speel volledig willekeurige banen of neem het op tegen de wereld in Daily Runs, die één kans bieden om dezelfde baan te spelen als de rest van de wereld
  • Er komt nog veel meer.

Golfie is vanaf 26 mei verkrijgbaar via Steam en kost € 17,99, met een lanceringskorting van 20 procent. Het is ontwikkeld door Triheart Studio en zal worden uitgegeven door Yogscast Games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: