That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: 3DS, Android, Gaming, iOS, Mac, Nintendo Switch, PC, PS Vita, PS3, PS4, Steam, Trailer, Virtual Reality, Wii U, Windows Phone, Xbox 360, Xbox One

Tweede editie Red Bull Strijders op 10 maart in Esports Game Arena

Op zaterdag 10 maart vindt de tweede editie van Red Bull Strijders plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. De editie van maart staat in het teken van racegames en deelnemers kunnen gratis meedoen met competities van Mario Kart 8 Deluxe, Project CARS 2 en Track Mania Turbo. De eerste prijs is een reis naar Red Bull E-WKND in Zweden.

Tijdens de tweede editie van Red Bull Strijders wordt de Esports Game Arena omgetoverd tot een waar strijdtoneel voor de racegameliefhebber. Of je het nu heel serieus wilt aanpakken in een racing seat inclusief stuur en pedalen met Project CARS 2, de snelste denkt te zijn bij Track Mania Turbo op de PlayStation 4 of op het laatste moment die eerste plek wilt afsnoepen met een blauw schildje bij Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch, voor ieder type gamer is er wel iets te beleven tijdens Red Bull Strijders – Fast & Furious.

Meedoen is eenvoudig en gratis. Deelnemers moeten wel een kaartje reserveren, want vol is vol. Op de dag zelf mag iedere deelnemer zich tussen 12:00 en 16:00 proberen te kwalificeren voor de finales van een van de drie games. Op het spel staan mooie prijzen, waaronder een reis naar Red Bull E-WKND in Zweden. Red Bull Strijders – Fast & Furious is ook gratis toegankelijk voor bezoekers. Zij moeten ook een kaartje reserveren.

Meer details over het evenement zijn te vinden op de website van Esports Game Arena.