Home Gaming Truck Driver ‘Heading North’ DLC uitgesteld naar latere datum

Truck Driver ‘Heading North’ DLC uitgesteld naar latere datum

by Jos Vis

Vandaag heeft SOEDESCO de beslissing genomen om de aankomende DLC ‘Heading North’ van Truck Driver op een later tijdstip uit te brengen. Als gevolg van de recente update v1.33 kampt de game momenteel met technische problemen. Dit heeft ertoe geleid dat de DLC naar een latere datum is verplaatst, zodat SOEDESCO de huidige problemen kan blijven oplossen.

Zoals aangekondigd in hun sociale mediakanalen, is dit wat SOEDESCO te zeggen heeft over de vertraging:

“Beste vrachtwagenchauffeurs,

Oorspronkelijk zou de DLC ‘Heading North’ op 14 september uitkomen. Omdat de DLC zelf niet volledig gepolijst is, hebben we de lancering uitgesteld tot 30 september.

Terwijl deze datum nadert, zorgen andere onverwachte technische problemen als gevolg van update v.133 ervoor dat we het uitstellen. Zodra deze samenvoegproblemen zijn opgelost, kunnen we een nieuwe datum prikken, maar aangezien we dit niet nog een keer willen uitstellen, hebben we op dit moment geen vaste datum.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hebben de beslissing genomen om de DLC op een later tijdstip uit te brengen, zodat we iedereen de beste game-ervaring kunnen bieden. Dit was en zal altijd onze missie zijn – en we zijn vastbesloten om ons woord te houden.

We willen jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie geduld en constante steun. Wees gerust, ons team zal hard blijven werken en zich concentreren op het oplossen van deze problemen.

Tot die tijd komt er meer Heading North-content op je af, dus houd ons in de gaten!’

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: