Home Gaming Retro FPS Forgive Me Father en HYPERVIOLENT krijgen pc-demo tijdens Steam Next Fest

Retro FPS Forgive Me Father en HYPERVIOLENT krijgen pc-demo tijdens Steam Next Fest

by Jos Vis

De nieuwe aflevering van het Steam Next Fest begint aanstaande vrijdag (van 1 tot 7 oktober) en we zijn erg blij om deel te nemen met twee van onze aankomende retro FPS-titels, FORGIVE ME FATHER en HYPERVIOLENT. Spelers krijgen de kans om de demoversies van beide titels te spelen en een voorproefje te krijgen van de snelle hardcore actie voor hun officiële release op Steam en andere digitale winkels!

Forgive Me Father is een donkere retro-horror-FPS die zich afspeelt in een stripboekachtige wereld geïnspireerd door de romans van H.P. liefdeswerk. Als enige met volle zintuigen begin je aan een reis op zoek naar antwoorden en opluchting. Hoe lang kun je het volhouden?

YouTube video

HYPERVIOLENT is een brute, snelle old-school FPS in de stijl van klassieke sprite-gebaseerde 3D-games uit de jaren negentig. Nadat je hebt gereageerd op een noodsignaal van Commodus Asteroid 27-C, een afgelegen mijnkolonie, bevind je je midden in een gewelddadige uitbraak onder de bewoners. Je moet de geheimen van het station ontrafelen terwijl je een antwoord zoekt op de waanzin in de complexe gangen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: