Home Gaming Trove-spelers kunnen rocken als de bard op Nintendo Switch

Trove-spelers kunnen rocken als de bard op Nintendo Switch

by Jos Vis

gamigo is is verheugd aan te kondigen dat de Bard nu beschikbaar is voor de Nintendo Switch-versie van zijn populaire Voxel MMO, Trove. Vanaf vandaag kunnen spelers rocken als de nieuwste klasse van de game om zowel ondersteuning als genezing aan hun feest te bieden.

De Bard-klasse kan nu stijlvolle bewegingen en oogverblindende liedjes weven in talloze krachtige vaardigheden op de Nintendo Switch om hun mede-avonturiers te versterken en te helpen in de strijd – comfortabel thuis of onderweg. Ze doen dat allemaal terwijl ze magische schade aanrichten wanneer ze worden geconfronteerd met gevaren in meerdere procedureel gegenereerde werelden. Spelers die één willen worden met de rockgoden kunnen de Bard exclusief verkrijgen door te craften op de Chaos Crafter of via een van de nieuwe Bard Packs.

De update van vandaag introduceert ook een nieuwe crafting-laag voor Crystallogy, genaamd de Bardmancologist. Deze sectie maakt het mogelijk om bondgenoten, rijdieren, vleugels en oogverblindende kostuums te maken voor de Bard-klasse. Helaas hebben groupies het niet gehaald oprechte rockers maken ze niet. Groupies worden verdiend.

Met de Nintendo Switch-versie van Trove kunnen spelers overal en altijd genieten van hun favoriete game en thuis of onderweg plezier hebben met de naadloze mix van avontuur, wereldopbouw en gevechten. Deze versie is het ideale platform om creatief aan de slag te gaan en je eigen creaties in het spel te realiseren. Dat is een moordende gitaarsolo van de Bard waard!

Met de release van theBard op Nintendo Switch kunnen spelers nu kiezen uit 17 individuele klassen, waaronder de heroïsche Vanguardian, de magische Chloromance en nog veel meer. Trove’s groeiende reeks klassen is geschikt voor zelfs de meest uiteenlopende speelstijlen en de mogelijkheid om… on-the-fly tussen deze klassen te schakelen, stelt spelers in staat om het gevecht aan te gaan op een afstand waar ze zich prettig bij voelen. Als het erger wordt, kunnen ze altijd op een met vlammenwerper uitgeruste draak springen om vijanden te laten zien dat ze het menen.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x