Home Gaming Meridiem Games kondigen Special Boxed Edition van Narrative Survival Adventure Ashwalkers voor Nintendo Switch aan

Meridiem Games kondigen Special Boxed Edition van Narrative Survival Adventure Ashwalkers voor Nintendo Switch aan

by Jos Vis

Uitgever Meridiem Games is verheugd om aan te kondigen dat Ashwalkers, een post-apocalyptisch overlevingsavontuur gericht op verhaal, keuzes en setting, deze winter wordt gelanceerd als een speciale boxed edition voor Nintendo Switch. Ashwalkers, ontwikkeld door Nameless XIII en uitgegeven door Dear Villagers, ziet vier avonturiers door een harde wereld reizen en moeilijke beslissingen nemen die het verloop van het verhaal ingrijpend beïnvloeden. Spelers moeten het eten en de uitrusting van het feest beheren en hun weg vinden door een dynamisch verhaal met meerdere mogelijke eindes.

Meridiem Games zal verantwoordelijk zijn voor de productie en distributie van de speciale boxed edition van Ashwalkers in Europese gebieden. Ashwalkers – Survivor’s Edition bevat een speciaal ontworpen doos, een kunstboek met enkele van de verbluffende zwart-witillustraties uit de game en een set personagestickers.

De jaren na een geologische ramp trok een groep overlevenden genaamd “The Squad” een verwoeste wereld in. Ze moeten een veilige haven voor hun mensen vinden, maar om die te bereiken moeten ze een post-apocalyptische woestenij oversteken vol complexe morele dilemma’s. Maak kennis met vier fascinerende personages en de veranderende dynamiek tussen hen terwijl je naar het einde van de wereld reist.

Functies

  • Ga voor complexe morele dilemma’s en neem zinvolle beslissingen
  • Ontdek nieuwe paden bij elke ongeveer 2 uur durende playthrough
  • Vier verschillende karakters, 34 verschillende eindes, afhankelijk van je keuzes
  • Zoek voedsel, beheer apparatuur en rantsoen medicatie om te voorkomen dat de groep bezwijkt voor waanzin en wanhoop
  • Reis en leer over deze vijandige wereld verwoest door een vulkanische apocalyps
  • Zoek en oogst vitale hulpbronnen in het wild
  • Overwin obstakels, gewelddadige ontmoetingen en het dodelijke klimaat op je reis
YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: