Home Gaming Tropico 6 vandaag uit voor PC

Tropico 6 vandaag uit voor PC

by Jos Vis

Het wachten is eindelijk voorbij, de grenzen zijn open en El Presidente verwelkomt je voor een bezoek aan het eilandparadijs van Tropico. Kalypso Media en Limbic Entertainment zijn verheugd om aan te kondigen dat Tropico 6, het nieuwste deel in de veelgeprezen Tropico-franchise, vandaag wereldwijd voor Windows-pc en Linux wordt gelanceerd (en de Mac-versie volgt binnenkort).

El Presidente is terug! In tijden van politieke onrust en sociale onrust roept het volk op tot een visionaire leider, iemand die het lot van zijn land met vooruitziendheid en vindingrijkheid zal sturen. Bewijs jezelf opnieuw als een gevreesde dictator of vredelievende staatsman op de eilandstaat Tropico en vorm het lot van je land door vier verschillende tijdperken. Ga nieuwe uitdagingen aan op het internationale toneel en houd altijd de behoeften van uw mensen in het oog.

Ontwikkel voor de eerste keer in de serie uitgebreide archipels, bouw bruggen om uw eilanden te verbinden en gebruik nieuwe transportmiddelen en infrastructuur. Stuur je Tropicans erop uit om de wereldwonderen te stelen, waaronder het Vrijheidsbeeld en de Eiffeltoren. Pas je paleis naar wens aan en geef verkiezingsredes vanaf je balkon om de gunst van je onderwerpen te winnen.

Tropico 6 wordt vandaag wereldwijd vrijgegeven via digitale platforms voor Windows PC en Linux (Mac volgt binnenkort). Console-versies volgen in de zomer van 2019 op PlayStation 4 en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: