Home Gaming Heave Ho komt naar Switch en PC

Heave Ho komt naar Switch en PC

by Jos Vis

Onafhankelijke ontwikkelaar Le Cartel en Francophile-game label Devolver Digital hebben Heave Ho aangekondigd, een op fysica gebaseerd lokaal multiplayer-avontuur over een onmogelijk breed ravijn. Heave Ho is dit weekend bespeelbaar op PAX East op een groot 4K scherm en waarschijnlijk bij elk ander evenement op weg naar lancering in de zomer van 2019 op Nintendo Switch en Steam.

Heave Ho voert maximaal vier spelers uit met een simpel doel – val niet tot je dood! Spelers zullen hun eigen twee handen gebruiken en de uitgestrekte greep van hun vrienden om over elk niveau te worstelen op weg naar de overwinning. Grijp elkaars handen, klim over bungelende lichamen, en zwaai je vrienden naar de veiligheid in een wiebelige, dangly massa van ledematen. Personaliseer je personage met allerlei stijlvolle accessoires en gekke accouterment in een vergeefse poging je te herinneren wie je bent en welke van je handen het enige is tussen jou en het noodlot.

Volg @LeCartelStudio  op Twitter om het laatste nieuws over Heave Ho te horen en misschien ook iets over jezelf te leren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: