That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, Nintendo Switch, PC, PS4

Trials of Mana is herboren als volledige remake voor begin 2020

Square Enix Ltd., blaast de Mana-serie nieuw leven in met een volledige remake van Trials of Mana™. Deze klassieker wordt van de grond af aan opnieuw gebouwd met een vernieuwd action-RPG-vechtsysteem, nieuwe level- en vaardigheidssystemen en moderne 3D-graphics. Trials of Mana verschijnt begin 2020 voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®.

Trials of Mana is een full hd-remake van het derde deel in de Mana-serie, dat in 1995 alleen in Japan verscheen als Seiken Densetsu 3.Trials of Mana vertelt het verhaal van zes helden in hun strijd tegen vernietigende monsters, die de wereld willen veroveren wanneer de kracht van Mana is verzwakt. Spelers kunnen hun eigen team van drie helden samenstellen, waarbij ze kunnen kiezen uit zes verschillende personages die elk hun eigen verhalen meebrengen.

SQUARE ENIX heeft ook bekendgemaakt dat Collection of Mana™ nu verkrijgbaar is als digitale download in de Nintendo eShop.Collection of Mana verplaatst spelers naar de betoverende wereld van de Mana-serie met de eerste drie klassieke titels in hun originele vorm: FINAL FANTASY® Adventure/Mystic Quest, Secret of Mana en, voor het eerst in het Westen, de release van Trials of Mana. De compilatie van drie games bevat nu een handige quick save-functie en laten spelers samen met vrienden op avontuur gaan via een lokale multiplayer-stand in zowel Secret of Mana (tot 3 spelers) en Trials of Mana (tot 2 spelers).

Er komt in beperkte oplage ook een fysieke versie van COLLECTION OF MANA beschikbaarbij geselecteerde retailers in Europa, exclusief voor de Nintendo Switch™.

De remake van TRIALS OF MANA komt begin 2020 beschikbaar voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-systeem en STEAM®. COLLECTION OF MANA is nu digitaal verkrijgbaar voor het Nintendo Switch™-systeem en verschijnt op 27 augustus 2019 ook in fysieke vorm, in beperkte oplage.

Download hier het beeldmateriaal van Trials of Mana en Collection of Mana:

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE