Home Movies Trailer PENOZA: THE FINAL CHAPTER

Trailer PENOZA: THE FINAL CHAPTER

by Jos Vis

Fans moesten er even op wachten, maar vandaag is dan eindelijk de spannende trailer van PENOZA: THE FINAL CHAPTER vrijgegeven. De trailer werd vanmiddag voor het eerst op het witte doek vertoond aan 150 van de grootste PENOZA-fans in Pathé Arena. Ook hoofdrolspelers Monic Hendrickx en Raymond Thiry waren voor deze speciale gelegenheid naar de bioscoop gekomen. De presentatie was in handen van Yes-R.

PENOZA: THE FINAL CHAPTER grijpt terug op vijf zenuwslopende tv-seizoenen. Het leven van de familie van Walraven wordt overhoop gehaald wanneer het noodlot toeslaat. Voor de trouwe fans is het een feest van herkenning en voor de rest van Nederland een mogelijkheid om alsnog kennis te maken met één van Nederlands’ populairste crime-series aller tijden.

Monic Hendrickx, Sigrid ten Napel, Stijn Taverne, Niels Gomperts, Olga Zuiderhoek, Hajo Bruins, Raymond Thiry en Loek Peters kruipen nog een allerlaatste keer in de huid van hun vaste personages. Bijrollen zijn weggelegd voor onder meer Maarten Heijmans, Charlie Chan Dagelet, Tygo Gernandt, Mark Rietman, Aus Greidanus en Walid Benmbarek. Diederik van Rooijen is verantwoordelijk voor zowel het script als de regie. De film is geproduceerd door NL Film in co-productie met KRO-NCRV.

Het verhaal
De Zwarte Weduwe is niet dood…
Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

PENOZA: THE FINAL CHAPTER is vanaf 28 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: