Home Gaming Speel de gratis trial van A Plague Tale: Innocence

Speel de gratis trial van A Plague Tale: Innocence

by Jos Vis

Focus Home Interactive en Asobo Studio nodigen je uit om te beginnen met het aangrijpende, emotionele en briljante avontuur dat A Plague Tale: Innocence is met de gratis proefversie die vandaag beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en PC. Hierdoor kan elke speler het volledige eerste hoofdstuk van het verhaal van Hugo en Amicia ervaren, waardoor je slechts een glimp krijgt van het meeslepende, chaotische en hoog gewaardeerde verhaal. De gratis proefversie is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc en de nieuwe trailer voor gratis proefversies geeft slechts enkele tips over wat er nog te wachten staat.

Degenen die onbekend zijn met A Plague Tale: Innocence zullen een prachtige mix van avontuur, puzzels oplossen, dodelijke gevechten en stealth ontdekken. Dit combineert voor een ervaring die ongelooflijke beoordelingen van pers en spelers behoudt. Bescherm als Amicia De Rune je broer Hugo en jezelf tegen dodelijke ziekte, zwermen ratten en legers van genadeloze krijgers.

De release van de gratis proefversie begeleidt ook onze grootste uitverkoop ooit op A Plague Tale: Innocence. On Steam, A Plague Tale: Innocence maakt deel uit van het Focus Home Interactive-uitgeversweekend. Xbox-spelers kunnen de game ook met korting gebruiken als onderdeel van het Deals With Gold-initiatief. PlayStation Plus-abonnees in Europa kunnen ook korting krijgen als onderdeel van het Platinum Weekend. Al deze kortingen eindigen op 16 september – dus wacht niet langer!

De gratis proefversie van A Plague Tale: Innocence is vandaag beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: