Home Gaming Toxic Games onthult Q.U.B.E. 10th Anniversary

Toxic Games onthult Q.U.B.E. 10th Anniversary

by Jos Vis

Ouder worden als een goede wijn, de geremasterde, vernieuwde, opgefriste versie van het gevierde hersenkrakende first-person puzzelspel Q.U.B.E. wordt op woensdag 14 september gelanceerd in Steam, Epic Games Store en Xbox Series X|S, met PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch-versies die kort daarna volgen, kan Toxic Games aankondigen.

Met de toepasselijke naam Q.U.B.E. 10th Anniversary, de nieuwste versie van Toxic Games zal verfijnde beelden en, op sommige plaatsen, volledig opnieuw ontworpen en herziene secties brengen voor alle inhoud die werd gelanceerd in zowel de originele release als de Q.U.B.E: Director’s Cut uit 2014 – die zelf een volledig nieuw verhaal heeft toegevoegd door bekroonde schrijver Rob Yescombe.

Inderdaad, de gloednieuwe vergelijkingstrailer toont perfect de visuele verschillen tussen de originele release en Q.U.B.E. 10th Anniversary, hoewel de game ook volledig nieuwe content zal bevatten, waaronder een geheel nieuw hoofdstuk genaamd Sector 8, met 4-6 uur extra gameplay die is ontgrendeld nadat de hoofdcampagne is voltooid.

“We wilden ervoor zorgen dat Q.U.B.E. 10th Anniversary is de ultieme viering van het tienjarige bestaan ​​van de serie”, zegt Dave Hall, Creative Director. “Hoewel deze nieuwe trailer de schijnwerpers werpt op de nieuwe, herziene visuals, is dit niet een kwestie van hetzelfde spel opdienen in gloednieuwe kleren. We hebben de wereld van Q.U.B.E. volledig opnieuw uitgevonden om fans – zowel nieuwe als oude – een geheel nieuwe manier van spelen te bieden.”

Het debuut van Q.U.B.E. 10th Anniversary valt mooi samen met de lancering van de opvolger Q.U.B.E. 2, dat voor het eerst in de geschiedenis van de game de sprong maakt van pc naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: