Home Gaming Total War: WARHAMMER – The King & The Warlord nu verkrijgbaar

Total War: WARHAMMER – The King & The Warlord nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen
The King & The Warlord brengt twee nieuwe Legendary Lords naar de game die elk hun eigen factie leiden. Terwijl Koning Belagar Ironhammer de dwergenfactie van Clan Angrund leidt om het eeuwenoude Karak Eight Peaks te heroveren, doet de kwaadaardige Night Goblin Warlord Skarsnik er alles aan om hem te dwarsbomen met zijn Crooked Moon Clan. Dit nieuwe Lords Pack biedt een breed scala aan nieuwe content waaronder nieuwe Lords en Legendary Lords, nieuwe queesten, een selectie Regiments of Renown eenheden en nieuwe gevechtseenheden, waaronder de Bolt Throwers en de Squigs!
Naast de lancering van The King & The Warlord, wordt er ook dieper ingegaan op de schepping van de geliefde Squigs. In ‘Behind the Squig’ volgen we hun ontwikkeling van wildcard in het bordspel tot volledig geanimeerde, slobberige dwarf-munchers. Bekijk de video hieronder.

Ook verschijnt vandaag de vijfde gratis DLC-pakket voor Total War: WARHAMMER, met in de hoofdrol Wurrzag Da Great Green Prophet, de legendarische Greenskin Shaman en leider van de Bloody Handz Svaag Orc Tribe. Ook bevat het content pakket drie krachtige nieuwe gevechtseenheden voor de Warriors of Chaos.

Ten slotte zal Grombrindal the White Dwarf binnenkort verschijnen als Legendary Lord van de dwergen! Grombrindal is exclusief verkrijgbaar in het november nummer van het White Dwarf Magazine en bij Games Workshop winkels.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x