Home Gaming Gebruik de taal van emoticons in het nieuwe partyspel Emotify

Gebruik de taal van emoticons in het nieuwe partyspel Emotify

by Mark van Truijen

Een happy face, duim of een hartje; emoticons zijn niet meer weg te denken uit onze digitale vocabulaire. Een emoticon is makkelijk verstuurd, laat je gevoelens zien en is vaak bijzonder grappig. Wat als je alleen maar in emoticons zou kunnen communiceren? Met Emotify, het nieuwe partyspel van Koninklijke Jumbo, proberen spelers woorden in zes verschillende categorieën, zoals TV-programma’s, bekende personen en merken enkel via emoticons uit te drukken. Hoe creatief ben jij? Gebruik de universele taal van emoticons!

Het spelverloop
Speel Emotify in twee team Emotify (1).jpgs van twee of meer spelers. Elk team start met tien emoticon kaartjes. Om de beurt draait een speler aan de draaischijf, waarmee de
categorie wordt bepaald: Vrije tijd,Personen, Plaatsen, Acties, Merken of Vrienden.Spelers mogen binnen de categorie zelf kiezen welk antwoord ze willen uitbeelden. Dit antwoord schrijven ze in het geheim op een bordje zodat niemand het kan zien. De speler brengt met de beschikbare emoticon kaartjes het woord over aan zijn team. Wanneer zijn team het juiste antwoord raadt binnen de tijd, gaan de gebruikte emoticons uit het spel. Het eerste team dat alle emoticons heeft weggespeeld, heeft gewonnen!

Dankzij de universele taal van emoticons is Emotify een geweldig spel voor jong en oud. Het spel is altijd up-to-date en biedt eindeloos speelplezier omdat de speler zelf het juiste antwoord bepaalt. Emotify is het ideale cadeau voor de feestdagen! Ben jij klaar voor de uitdaging?

Emotify is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar en kan gespeeld worden met 4 tot 20 spelers. Een potje duurt gemiddeld 30 minuten. Emotify is vanaf begin november exclusief verkrijgbaar bij Intertoys, Bart Smit en Toys XL voor € 24,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x