Home Gaming Total War™: WARHAMMER® – Eerste Gameplay-Beelden tonen Dwergen in Epische Ondergrondse Strijd

Total War™: WARHAMMER® – Eerste Gameplay-Beelden tonen Dwergen in Epische Ondergrondse Strijd

by Mark van Truijen

De gameplay-demo van Ambush at the Thundering Falls, een van de vele Quest Battles in Total War: WARHAMMER is uit.

Deze Let’s Play geeft een voorbeeld van een vroege Quest Battle uit de campaign van de dwergen. In de uitgestrekte tunnels van de Underway loopt het dwergenleger van Hoge Koning Thorgim Grudgebearer in de hinderlaag van een Greenskin-horde. De video toont nieuwe mogelijkheden en nooit eerder getoonde eenheden die voor het eerst in een Total War game een ondergrondse slag leveren. Het is een voorproefje op wat gaat komen en een kijkje in de duistere en spannende fantasiewereld van Total War: WARHAMMER.

De dwergen zijn een van de belangrijkste speelbare rassen in Total War: WARHAMMER. Net als de andere rassen, brengen zij een unieke speelstijl met zich mee. Het zijn stevige krijgers en briljante bouwers, wat is terug te zien in de details en schaal van hun ondergrondse steden, ook wel Dwarfholds genoemd. Dwergen zijn bij uitstek geschikt voor een verdedigende speelstijl, wat ook wel blijkt uit de video, waarin de dwergen zich met soldaten en krachtige artillerie dapper weren tegen de Greenskin-troepen, die van alle kanten aanvallen.

De oude Dwarfen Underway kan door bepaalde rassen, waaronder de dwergen, gebruikt worden om obstakels op de campaign map te passeren. Deze rassen kunnen ook eenheden rekruteren die gevechtsbonussen krijgen voor deelname aan ondergrondse gevechten.

De nieuwste in-engine video van Total War: WARHAMMER, waarin de dwergen en hun achtergrondverhaal worden onthuld, check je hier.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x